Magento Frontend udvikler

Vi søger en erfaren frontend udvikler, der har sans for detaljen og brænder for at leverere de lækreste og mest brugervenlige e-handelsløsninger.

Du vil arbejde med implementering og videreudvikling af løsninger baseret på Magento 1 og Magento 2.

Vi er et lille team, og du vil derfor blive en betydningsfuld del, hvor det samtidig er vigtigt at kunne tage ansvar. Det er altafgørende, at du kan arbejde selvstændigt men også være en god teamplayer.

Dine opgaver som frontend udvikler kan blandt andet være:

- Implementering af design i Magento
- Tilpasning/udvikling af både eksisterende og nye løsninger
- Udvikling af forskellige funktionaliter til frontend
- Installation og tilpasning af moduler
- Deltage i kundemøder og estimering af projekter
- Support og vedligeholdelse af løsninger
- Sparring med såvel kolleger som kunder omkring metoder og løsningsforslag


Dine kvalifikationer

Din baggrund er ikke den vigtigste, men det vil naturligvis være en klar fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en lignende stilling, enten som freelance eller i et andet bureau.

Det er dog en forudsætning, at du kan mestre flere af følgende områder:

- CSS / SASS / LESS
- JavaScript
- jQuery
- Knockout.js
- Vue.js
- React.js
- XML
- PHP

Det er vigtigt, at du sætter en ære i dit arbejde og kun ønsker at levere det bedste. Du er en kreativ person, der samtidig er meget kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. Du vil have direkte kontakt med kunderne, og bør derfor også være udadvendt og god til at formulere dig både sproglig og skriftligt.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en uformel og afslappet arbejdsplads, hvor du i høj grad har mulighed for at præge din egen hverdag. Du får samtidig nogen gode kollegaer, der også er 100% engagerede og målrettede, hvormed at der dagligt kan sparres på kryds og tværs på højt fagligt niveau.

Vi tror på en “win win” i arbejdsforholdet, og vil derfor gøre alt vi kan for at skabe et godt arbejdssted med plads til en sjov og udfordrende hverdag. Du får en MacBook Pro som computer og naturligvis en løn, der matcher dine kvalifikationer.


Yderligere information

Stillingen er 37 timer/ugen med arbejdssted på vores kontor i Aalborg centrum.

Hvis du har spørgsmål ang. jobbet som frontend udvikler, er du velkommen til at kontakte Michael Gregersen på 21 48 86 15 eller mg@tric.dk. Din ansøgning samt CV skal du sende på e-mail til job@tric.dk.

Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter så snart den/de rette er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se alle ledige stillinger

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK