e-conomic modul fra TRIC SOlutions til integration med Magento webshop

E-conomic integration - 2-vejs med lagerstyring

Automatiser bogføring af ordrer eller fakturaer/kreditnotaer. Synkroniser med Magento.
Kompatibelt med: 1.4.2 - 1.9.4.x + LTS

* Påkrævede felter

2.500,00 kr
2.500,00 kr

Køb e-conomic-modul til Magento inkl. gratis opdateringer

Markedsførende integration til e-conomic
Anbefalet af e-conomic danmark A/S
Gratis download ved modulopdateringer
Brugervejledning og adgang til support
Prev
Next

Spar det manuelle arbejde

Integrationen overfører automatisk ordrer eller fakturaer/kreditnotaer, så du undgår at skulle taste dine bilag i e-conomic.

Synkroniser kunder

Når kunder oprettes i e-conomic, er det muligt at få disse synkroniseret til Magento og automatisk udsende velkomst-e-mail.

Håndter gebyrer, bonus og gavekort

I Magentomodulet kan du specificere, hvordan fx betalingsgebyr, gavekort og bonuspoint skal håndteres af integrationen.

Synkroniser lager

Med tillægsmodulet "Lager" i din e-conomic kan du styre lageret dér og synkronisere beholdningen til Magento webshoppen.

2.500,00 kr

Beskrivelse

Integration mellem Magento og e-conomic

Magento - e-conomic integrationen fra TRIC Solutions synkroniserer 2-vejs og gør det muligt at optimere de daglige processer i samspillet mellem din Magento webshop og e-conomic. Du kan vælge mellem automatisk overførsel af ordrer eller overførsel og bogføring af fakturaer og kreditnotaer. Samtidig har du mulighed for at styre dit lager direkte fra e-conomic (Lager-synkronisering kræver tillægsmodul i e-conomic).

Er du ikke allerede kunde hos e-conomic, kan du se mulighederne og tegne abonnement via linket her.

e-conomic integrationen fra TRIC Solutions egner sig både til små og store e-handelsløsninger, og vil du mere end det, der som standard tilbydes i modulet, er det altid muligt at udbygge e-conomic integrationen i præcis den retning, du ønsker. I den forbindelse er det værd at nævne, at vi også har erfaring med at integrere Magento webshops med forskellige kassesystemer. 

Læs mere om et udsnit af de mange muligheder med e-conomic modulet fra TRIC Solutions:

Sprog

e-conomic modulet fra TRIC understøtter både engelsk og dansk sprog. De medfølgende sprogfiler kan ganske enkelt kopieres og oversættes til andre sprog, hvis du har særlige ønsker.

Integration/login

Med modulet har du mulighed for enten at opsætte integrationen med token-baseret login til e-conomic, som vi anbefaler dig at gøre. Men du kan også vælge standard login med med brugernavn og password. 

Overførsel og bogføring

Integrationen sørger for at overføre alle ordrer eller fakturaer/kreditnotaer helt automatisk, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på at taste alle dine bilag. Integrationen kan ligeledes selv sørge for at bogføre bilagene i e-conomic; endda med samme faktura- og kreditnotanumre som i Magento.

 • Ved automatisk bogføring kan der automatisk sendes faktura PDF fra e-conomic til kunden
 • Mulighed for at undlade leveringsadresse på faktura/ordre, hvis adressen er identisk med fakturaadresse
 • Ved integrationsstatus 'inaktiv' sikres, at intet overføres hverken til eller fra e-conomic
 • Mulighed for at aktivere/deaktivere logning af integrationen.
    

e-conomicmodulet installerer en ekstra menu under Salg. Her kan du følge integrationen og se status for overførsler. Her er det også muligt at gensende ordrer eller fakturaer/kreditnotaer, hvis overførslen tidligere er fejlet.

Layout- og debitoropsætning

På baggrund af, om faktura/kreditnota tilhører en kunde i Danmark, EU eller udenfor EU har du mulighed for selv at bestemme, hvilket layout der skal bruges i e-conomic. Derudover vælger du selv, hvilken debitorgruppe kunden skal tilhøre, såfremt vedkommende ikke eksisterer i forvejen.

 • Når kunder oprettes i e-conomic er der mulighed for at få disse oprettet i Magento og automatisk udsende en e-mail som velkomst.
 • Det er muligt at aktivere/deaktivere opdatering af eksisterende kunder i e-conomic.
   

Overførsel/oprettelse af varer

Når fakturaen/kreditnotaen bliver overført fra Magento til e-conomic, oprettes varen helt automatisk, såfremt den i forvejen ikke eksisterer. Dermed behøver du kun at oprette dine varer ét sted og undgår derfor arbejdet med at taste varer ind to steder.

 • Når varen oprettes i e-conomic, har du mulighed for at bestemme hvilken enhedstype og varegruppe, den skal oprettes med.
 • Ved konfigurerbare produkter kan du herudover vælge, om du vil have varianterne oprettet hver for sig, eller om den konfigurerbare vare blot skal oprettes.
   

Lagerstyring

Med tillægsmodulet "Lager" i din e-conomic løsning kan du med vores 2-vejs integration styre dit lager fra e-conomic, og synkronisere dette over i din Magento, når der sker ændringer i beholdningen.

Fragtomkostninger

Fragtbegrebet eksisterer ikke i e-conomic og skal derfor lægges på fakturaen som en almindelig varelinje. For at differentiere denne fra almindelige varer og deres varegruppe i forhold til bl.a. moms, kan du vælge, hvordan den skal lægges i e-conomic med både tekst, varenummer samt varegruppe.

Overførsel til standard debitor og vare

Har du ikke behov for, at alle debitorer og varer bliver oprettet i e-conomic, kan du på forhånd specificere præcis hvilken debitor, og eventuelt hvilken vare, som alle debitorer/varer skal overføres til i e-conomic. Dette er yderst smart, hvis du eksempelvis ønsker, at alt salg fra webshoppen skal lægges under debitoren "Websalg" i e-conomic.

Layout og betalingsbetingelser ud fra land og betalingsmetode

Du har mulighed for at lave en lidt mere avanceret opsætning, hvor du kan specificere helt præcis, hvilket layout eller betalingsmetode der skal benyttes på baggrund af det land og/eller betalingsmetode, som afspejler sig på kundens ordre. Fx kan du vælge, at fakturaer betalt med Dankort/Kreditkort skal overføres som "Til omgående betaling", og er den betalt med faktura som betalingsmetode, kan disse i stedet blive overført som fx "Netto 8 dage".

Betalingsgebyr

Modulet fra TRIC giver mulighed for at konfigurere, hvorledes betalingsgebyrer håndteres i integrationen med e-conomic. Denne funktion er kompatibel med Magento udvidelsen Klarna_Invoice samt moduler, der gemmer betalingsgebyr som et felt kaldet "paymentfee_total".

Gavekort

Også håndtering af gavekort kan konfigureres i modulet, der er kompatibelt med Magento udvidelsen Unirgy_Giftcert.

Bonuspoint

Håndtering af bonuspoint er kompatibel med Magento udvidelsen MW_RewardPoints.

Tillægsgebyr

Modulet fra TRIC giver også mulighed for at konfigurere, hvorledes tillægsgebyrer håndteres i integrationen med e-conomic. Denne funktion er kompatibel med Magento udvidelsen Fooman_Surcharge.

EAN-betaling

Handler du med offentlige virksomheder og institutioner, vil du også have glæde af vores modul til EAN-betaling. Modulet opretter en ekstra betalingsmetode i din Magento webshop. Hermed kan du give dine kunder mulighed for at indtaste firmanavn, EAN-nummer, reference og rekvisition direkte i bestillingsprocessen, og data overføres til e-conomic via integrationen. Den elektroniske fakturering håndteres efterfølgende i e-conomic.

Modulinstallation

Det er ret enkelt at installere e-conomic-modulet via FTP, men vi hjælper gerne med at installere modulet på din Magento webshop. Du kan tilkøbe professionel installation ved bestilling. Ligeledes kan vi hjælpe med opsætning af integrationen.

Modulopdatering

Efter køb af moduler hos TRIC Solutions får du altid adgang til gratis download ved modulopdateringer. Direkte i din Magento backend kan du følge med i, om der er opdateringer til modulerne fra TRIC. Opdateringerne kan du downloade fra din konto på store.tric.dk, men du er også altid velkommen til at kontakte vores support for vejledning. Det kan du gøre på support@tric.dk.

Brugervejledning

Vi tilbyder en udførlig brugervejledning til e-conomic modulet. Den gennemgår der enkelte indstillinger, og direkte i modulet finder du også vejledende kommentarer. Efter installation af e-conomicmodulet kan du downloade brugervejledningen direkte fra Magento administrationen, men du kan allerede nu finde nyeste brugervejledning her.

Se de mange fine anmeldelser af modulet hos e-conomic via linket her. (Opdatering 24.08.2015: e-conomic er ved at ændre deres hjemmeside, hvorfor anmeldelserne pt. ikke vises)

Læs mere om e-conomic via linket her.

Vis mere

Brugervejledning

Brugervejledning til E-conomic integration - 2-vejs med lagerstyring

Download brugervejledning
Vis mere

Udgivelsesnoter

Udgivelsesnoter til E-conomic integration - 2-vejs med lagerstyring

 • 4.0.6
 • - Mindre fix ifm. Rackbeat lagersynkronisering og kompatibilitet med ældre PHP versioner
 • 4.0.5
 • - Fix af problem med at hente PDF på bogført faktura pga. forkert URL. Kun aktuelt hvis automatisk bogføring er aktiveret og indstillingen "Send PDF faktura fra e-conomic efter bogføring" er sat til "Ja".
 • 4.0.4
 • - Håndtering af e-conomic fejl ifm. API opdatering af produkt med specialtegn
 • 4.0.3
 • - Rettelse af fejl ifm. mangel på automatisk bogføring hvis denne indstilling er aktiv
 • 4.0.2
 • - Fix af datatype på produktgruppe ved oprettelse nye produkter pga. valideringsfejl
 • - Fix til afrunding af fx kostpris på mere end 2 decimaler
 • 4.0.1
 • - Mindre rettelser og oversættelser
 • 4.0.0
 • - Major release!
 • - Fjernelse af gammel SOAP integration. Herved er der ikke længere understøttelse af lagermodulet i e-conomic (udfases for alle pr. 31/12-2023). Hvis du derfor fortsat benytter dette, skal du ikke opgradere til denne version.
 • - Mulighed for synkronisering af lager fra Rackbeat til Magento.
 • 3.8.4
 • - Implementering af mulighed for at forbinde til e-conomics REST API samt erstattet udfasede SOAP endpoints t.o.m. fase 3 med tilsvarende REST endpoints
 • 3.8.3
 • - Fjernet options til at hente medarbejdere ifm. indstillingen til "vores reference" pga. udfaset API endpoint
 • 3.8.2
 • - Bugfix vedr. email udsendelse med fejlrapporteringer
 • 3.8.1
 • - Rettelse af bug omkring afsender navn/email til admin ved fejl ifm. overførsel til e-conomic
 • 3.8.0
 • - Understøttelse for One Stop Shop moms
 • - Mulighed for mapping of Magento produkt momsgrupper to e-conomic momszoner
 • - Kode formatering, optimering og oversættelser
 • 3.7.2
 • - Mulighed for benyttelse af standard debitor pr. betalingsmetode uden en generel aktivering på brug af standard debitorer.
 • 3.7.1
 • - Håndtering af issue bundle kostpris på nul
 • 3.7.0
 • - Håndtering af issue i forbindelse med kunde synkronisering
 • 3.6.9
 • - Mulighed for lageropdatering fra specifik lagerlokation i e-conomic.
 • 3.6.8
 • - Rettelse ved brug af standard kunder ift. kontaktpersoner.
 • 3.6.7
 • - Bugfix på opdatering af data på eksisterende produkter fra Magento til e-conomic.
 • 3.6.6
 • - Rettelse ift. mulighed for at undlade opdatering af produkter ved overførsel af faktura/ordre, samt omstrukturering på unit og product_group ift. oprettelse vs. opdatering af produkter.
 • 3.6.5
 • - Ændring ift. MW_RewardPoints og udlæsning af brugte point fra ordren.
 • - Mulighed for styring af layout ud fra ordrens betalingsmetode.
 • - Understøttelse af "customer_note" som ordrekommentar for overførsel til TextLine1 på e-conomic-faktura.
 • 3.6.4
 • - Rettelse af fejl omkring dato og status ved ordreoverførsel.
 • 3.6.3
 • - Optimering af ordreoverførsel til e-conomic.
 • - Tilpasning ifm. overførsel af fragt som varelinje
 • 3.6.2
 • - Optimering af ordreoverførsel til e-conomic.
 • - Håndtering af integritetskontrol ved overførsel af ordrer.
 • - Optimering af produktsynkronisering fra e-conomic til Magento. Mulighed for at opdateringer via webhooks eller massaction eksekveres i baggrunden som standard CRON-jobs (aktiveret som standard).
 • 3.6.1
 • - Rettelse af fejl ifm. overførsel af kreditnota
 • 3.6.0
 • - Forbedring af funktionalitet ifm. oprettelse og opdatering af ordrer i e-conomic. Herunder bl.a. mulighed for at angive flere gyldige statusser for opdatering, opgradering og sletning af ordrer i e-conomic, samt også opdatering af ordren i e-conomic ved redigering af adresse eller generel ordredata.
 • - Relation mellem kunde i Magento og E-conomic er nu flyttet til en egenskab på kunden i stedet, således det er nemmere at gennemskue og eventuelt ændre efter behov.
 • - Fiks af fejl ifm. mapping til GLS leveringsmetode.
 • - Forbedret overførsel af EAN-data fra vores EAN-modul.
 • - Definering af VatZone direkte på ordre/faktura i stedet for kun debitor.
 • - Tilføjelse af søgning på CVR-nummer hvis kunde ikke findes via relation eller e-mail.
 • - Refactoring og fjernelse af unødig kode.
 • 3.5.3
 • - Rettelse af id på varelinjer for at undgå eksisterende composite id's
 • 3.5.2
 • - Bugfix ifm. opdatering af produkt fra Magento til e-conomic
 • 3.5.1
 • - Understøttelse af Gremlin_Simplesurcharge ifm. tillægsgebyr (surcharge)
 • - Mulighed for at benytte layout fra debitor hvis denne allerede findes i e-conomic
 • - Mulighed for at angive en tekst som præfiks til varenumre
 • 3.5.0
 • - Forbedret håndtering ved udsendelse af e-conomic faktura og kreditnota via Magento ifm. automatisk bogføring
 • 3.4.9
 • - Mulighed for at angive et minimumsbeløb som difference ifm. integritetskontrol
 • 3.4.8
 • - Optimering af produkt-synkronisering fra e-conomic til Magento
 • 3.4.7
 • - Fix af linjenummer ved påførelse af lokation og afdeling på fakturalinjer
 • 3.4.6
 • - Fix ifm. overførsel af kreditnota ved ordrer som overførselstype
 • 3.4.5
 • - Forbedring af stregkode-håndtering
 • - Rettelser til div. oversættelser
 • 3.4.4
 • - Ny app token
 • 3.4.3
 • - Mulighed for login som administrator med klient-aftalenummer
 • 3.4.2
 • - Rettelse til EAN-faktura og personreference
 • - Brug af korrekt produktgruppe ved køb af Unirgy gavekort
 • - Fix af fejl ved oprettelse og test af forbindelse ved brug af store code i URL
 • 3.4.1
 • - Admin routing patch (SUPEE-6788) compatibility
 • 3.4.0
 • - Tilføjelse af nødvendig identifikations-parameter ved forbindelse med bruger/kode til e-conomics API.
 • - Mulighed for at vælge Paii og Mobile Pay ved betingelser for ePay-betalingsmetode.
 • - Undlade trim på prefix-værdier.
 • - Mulighed for at undlade overførsel af fakturaer med total 0.
 • - Bedre understøttelse for korttype på faktura i QuickPays nyeste modul.
 • - Udvidelse af korttyper på faktura for ePay med bl.a. Klarna, ViaBill og Mobile Pay.
 • - Mulighed for at få hvilken som helst betalingsmetode skrevet på fakturaen i stedet for kun ved betalingskort, og også med mulighed for at undlade at påføre ved ønskede betalingsmetoder.
 • - Mulighed for selv at definere eventuelt prefix ved påførelse af betalingsmetode på faktura.
 • - Tilføjelse af muligheden for at tjekke om kunden allerede har en åben faktura i e-conomic og i så fald benytte denne i stedet for oprettelse af en ny, og hertil mulighed for kun at gøre det på specifikke kundenumre.
 • - Fiks af problem med manglende overførsel af rabatkode hvis der samtidig ønskes at benytte procentrabat på varelinjer.
 • 3.3.9
 • - Rettelse til fakturanummer ved automatisk bogføring
 • - Bugfix ved forkert debitorgruppe pr. land
 • - Ekstra logning
 • 3.3.8
 • - Rettelse til ACL for ikke-admin brugere
 • - Diverse mindre rettelser og optimeringer
 • 3.3.7
 • - Bedre understøttelse af nyeste version af Klarna-modulet
 • - Mindre rettelse ifm. afrunding fra 4 til 2 decimaler på rabat
 • 3.3.6
 • - Rettelser til tekster/oversættelser
 • 3.3.5
 • - Diverse mindre forbedringer
 • - Optimeret licenshåndtering
 • - Info-modul opdateret
 • 3.3.4
 • - Mulighed for at vælge om der kun ønskes nye produkter synkroniseret fra Magento til e-conomic.
 • - Massehandling til oprettelse af ordrer i e-conomic fra ordreoversigt.
 • - Diverse små forbedringer og rettelser.
 • 3.3.3
 • - Rettelse ved antal på transaktionsgebyr og surcharge ifm. kreditnotaer.
 • - Ekstra tjek ved brug af eksisterende debitorer hvis spærret.
 • - Sikring af uppercase ved landekode på kundeadresse.
 • 3.3.2
 • - Håndtering af transaktionsgebyr ved ePay-betalingsmodul som separat varelinje i e-conomic.
 • - Gen-implementering af "Afdelinger" på varelinjer.
 • - Standard-værdier på diverse felter.
 • 3.3.1
 • - Håndtering af manglende enhedstype ifm. oprettelse af ny vare.
 • - Fix ved fratrækning af moms på rabat ved rabatgivning på ordretotal ekskl. moms.
 • 3.3.0
 • - Ved automatisk bogføring kan der automatisk sendes faktura PDF fra e-conomic til kunden.
 • - Når kunder oprettes i e-conomic er der nu mulighed for at få disse oprettet i Magento og automatisk udsende velkomst-email.
 • - Mulighed for at aktivere/deaktivere opdatering af eksisterende kunder i e-conomic.
 • - Mulighed for at undlade leveringsadresse på faktura/ordre hvis den er ens med fakturaadresse.
 • - Tilføjelse af mulighed for at aktivere/deaktivere logning fra indstillingerne.
 • - Ved integrationsstatus 'inaktiv' sikres at intet overføres hverken til eller fra e-conomic.
 • - Gen-implementering af lokationsmulighed ifm. lagertræk i e-conomic.
 • 3.2.2
 • - Possibility of using terms on the invoice from the existing debtor in e-conomic.
 • - Possibility of using phone number as customer number.
 • - Small change regarding the date in transaction log.
 • 3.2.1
 • - Fix of Units and ProductGroup if e-conomic accounts aren't set up during installation.
 • - Support for "paymentfee_total" payment fee of orders/invoices.
 • 3.2.0
 • - Danish translation added
 • - Bug-fix on amount and sku/name on creditmemo adjustment product.
 • 3.1.0
 • - Option for tranferrering orders instead of invoices/creditmemos.
 • - Update of e-conomic API/WSDL-address.
 • 3.0.0
 • - New extension with a lot of improvements and features.
 • - NB: Settings must be configured again! orders instead of invoices/creditmemos.
 • - Update of e-conomic API/WSDL-address.
Vis mere

Spørgsmål & svar

Hvilken forbindelsestype skal jeg vælge til integrationen?

Vi anbefaler helt klart, at du anvender Token-baseret login. Med Token-baseret login autogenererer e-conomic en unik nøgle, der anvendes som check ved dataudvekling systemerne imellem. Fordelen ved at anvende Token er, at du kan ændre password til din konto i e-conomic, uden at miste forbindelsen til Magento.

Hvis du vælger at benytte ”Standard login med bruger/password”, er det vigtigt at bemærke, at forbindelsen mellem Magento og e-conomic mistes, hvis du ændrer password i e-conomic. Ligeledes vil dine indstillinger til integrationen skulle laves på ny.

Læs mere i brugervejledningen på http://www.tric.dk/guides/magento-economic/

Hvor ofte synkroniseres data fra e-conomic til Magento?

Synkronisering af produkter eller kunder fra e-conomic til Magento sker via webhooks og er eventbaseret. Det betyder, at synkronisering til Magento sker, så snart du ændrer data i e-conomic.

Hvordan installerer man moduler fra TRIC Solutions?

Magentomoduler fra TRIC Solutions installeres via FTP. Du modtager en zip-fil, som skal pakkes ud. Herefter overfører du filerne til Magento via et FTP-program. Husk, at cache skal være deaktiveret og tømt inden du installerer eller opdaterer moduler. Ligeledes skal eventuel kompilering være deaktiveret og fjernet inden installation.

Du finder vores installations- og opdateringsvejledning her:
http://www.tric.dk/guides/magento-modul-installations-guide/

Hvordan kan jeg se, om jeg har nyeste modulversion?

Sammen med modulet er der installeret et lille info-modul, hvor du kan se en oversigt over dine moduler fra TRIC Solutions. Hvis du ser et grønt ikon med flueben, har du nyeste version af modulet. Ser du i stedet et blåt ikon med en pil-op, så findes der en nyere version af modulet.

Jeg har installeret modulet, men hvorfor får jeg en fejl 404, når jeg går til modulet i backend?

Når du har installeret eller opdateret et modul på din Magento, skal du logge ud af backend og derefter logge ind igen. Når du logger ind, vil det nye modul blive læst ind. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at tømme cachen på din Magento.

Kan jeg prøve modulet et sted?

Ja, på vores demoshop kan du prøve modulet. Du kan også logge på Magento backend og se funktionerner der. Kig på demo.tric.dk.

Kan jeg styre mit varelager i e-conomic og synkronisere til Magento?

Ja, med tillægsmodulet "Lager" i e-conomic er det muligt at styre lager der. Med e-conomicmodulet fra TRIC kan du aktivere synkronisering af lageret fra e-conomic til Magento. Det sker via en webhook, som du kopierer fra e-conomicmodulet i Magento til e-conomic. Du skal vælge typen ”Vare opdateret”. Desuden skal du tage stilling til, om du ønsker at opdatere pris, lager eller kostpris i retning fra e-conomic til Magento. De tre muligheder indstiller du i modulet i Magento.

Se i øvrigt brugervejledningen her http://www.tric.dk/guides/magento-economic/

Kan jeg synkronisere lagerbeholdning fra Magento til e-conomic?

Nej, lagerbeholdning kan ikke opdateres fra Magento til e-conomic, da regnskabssystemet ikke tillader opskrivning af aktiver udefra. Derimod kan lagerbeholdning i webshoppen opdateres på baggrund af lagerbeholdningen i e-conomic.

Kan man importere alle de varer, man har i e-conomic ind i Magento?

Desværre er det ikke muligt at oprette varer i Magento på baggrund af det data, der findes i e-conomic, da det er alt for sparsomt i forhold til Magentos produktdata. En mulighed kan være at eksportere ordredata fra e-conomic og så udvide filen med de nødvendige Magento-data. Herefter kan produkterne importeres i Magento på standard vis.

Mit modul kræver licensnøgle, hvor finder jeg den?

Når du har købt modulet hos TRIC Solutions kan du logge på din konto på store.tric.dk og der finde licensnøglen til modulet. Har du købt modulet gennem en forhandler, får du licensnøglen der. Du er også velkommen til at kontakte os på support@tric.dk eller tlf. 7734 4040.

Understøtter e-conomicmodulet Klarna?

Ja, hvis du har Klarna fakturabetaling installeret som betalingsform på webshoppen, er det en betalingsform som alle andre, og den kan overføres til e-conomic.

Det er også muligt at få eventuelt betalingsgebyr overført og konteret separat, hvis det er ønsket. Se brugervejledningen for yderligere information.

Har du andre spørgsmål til modulet? Skriv til support@tric.dk

Vis mere

Hjælp

Send os en mail på

info@tric.dk

Eller ring til os på

+45 77 34 40 40

Vis mere

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK