Let it snow - snevejr til din webshop

Let it snow - snevejr til din webshop

Få gratis snevejr og vinterstemning på webshoppen med denne lille julegimmick.
Kompatibelt med: 1.4.2 - 1.9.4.x + LTS

* Påkrævede felter

0,00 kr
0,00 kr

Få Let it snow til Magento inkl. gratis opdateringer

Lad det sne på din Magento webshop
Udførlig brugervejledning til download
Adgang til mail- og telefonsupport

Hyggelig vintergimmick

Med modulet "Let it snow" kan du helt gratis få snevejr og vinterstemning på din Magento webshop.

Online snedata

Du kan få konstant snevejr eller kun lade sneen dale, når det sner i en bestemt by. Snedata trækkes fra Google Weather API.

0,00 kr

Beskrivelse

Med Magento modulet "Let it Snow" har TRIC Solutions lavet en lille hyggelig julegimmick til dig. Du kan helt gratis få snevejr og vinterstemning på din Magento webshop.

Modulet Let it Snow kan aktiveres og deaktiveres i Magento backend og naturligvis indstilles pr. store view. Du kan indstille Let it snow til konstant snevejr eller kun lade sneen dale, når det sner i en bestemt by.

Modulet trækker sine snedata fra Google Weather API, så oplever du, at det sneer på shoppen, men ikke udenfor, så skyldes det ikke fejl i TRICs kode, men vejrdata fra Google.

Hvis du har en hvid eller meget lys baggrund, kan det være svært at se snefnuggene. Så "Let it Snow" fungerer bedst, hvis du har en baggrund eller billeder, der danner kontrast til de hvide snefnug. 

Er det nu også helt gratis?

Ja, vi forærer modulet til dig. Der er ingen skjulte bindinger eller "noget med småt". Vi forudsætter bare, at du selv downloader, installerer og konfigurerer modulet, så får du det kvit og frit.

Modulinstallation

Det er ret enkelt at installere modulet via FTP, men vi hjælper naturligvis gerne med installationen - så kan du bare tilvælge "Professionel installation", når du bestiller Let it Snow. Skal vi installere modulet for dig, koster en standardinstallation 375,- kr.

Modulopdatering

Du får adgang til gratis download ved modulopdatering.

Vis mere

Brugervejledning

Brugervejledning til Let it snow - snevejr til din webshop

Download brugervejledning
Vis mere

Udgivelsesnoter

Udgivelsesnoter til Let it snow - snevejr til din webshop

1.0.0 - makes it snow - implementering med google weather api
Vis mere

Spørgsmål & svar

Hvordan installerer man moduler fra TRIC Solutions?

Magentomoduler fra TRIC Solutions installeres via FTP. Du modtager en zip-fil, som skal pakkes ud. Herefter overfører du filerne til Magento via et FTP-program. Husk, at cache skal være deaktiveret og tømt inden du installerer eller opdaterer moduler. Ligeledes skal eventuel kompilering være deaktiveret og fjernet inden installation.

Du finder vores installations- og opdateringsvejledning her:
http://www.tric.dk/guides/magento-modul-installations-guide/

Jeg har installeret modulet, men hvorfor får jeg en fejl 404, når jeg går til modulet i backend?

Når du har installeret eller opdateret et modul på din Magento, skal du logge ud af backend og derefter logge ind igen. Når du logger ind, vil det nye modul blive læst ind. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at tømme cachen på din Magento.

Kan man nøjes med snevejr på en del af webshoppen?

Som standard giver modulet Let it Snow snevejr på hele webshoppen, men vi kan godt hjælpe dig med at tilpasse modulet, så det kun sneer på en udvalgt del af shoppen fx forsiden eller en bestemt kategori af produkter. Det vil ca. koste en halv times support.

Har du andre spørgsmål til modulet? Skriv til support@tric.dk

Vis mere

Hjælp

Send os en mail på

info@tric.dk

Eller ring til os på

+45 77 34 40 40

Vis mere

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK