Reviso integration

Reviso integration

Automatiser bogføring af ordrer eller fakturaer/kreditnotaer. Synkroniser med Magento.
Kompatibelt med: 1.4.2 - 1.9.4.x + LTS

* Påkrævede felter

2.500,00 kr
2.500,00 kr

Køb e-conomic-modul til Magento inkl. gratis opdateringer

Gratis download ved opdateringer
Adgang til mail- og telefonsupport

Spar det manuelle arbejde

Integrationen overfører automatisk ordrer eller fakturaer/kreditnotaer, så du undgår at skulle taste dine bilag i Reviso.

2.500,00 kr

Beskrivelse

Integration mellem Magento og Reviso

Overførsel/oprettelse af varer

Når fakturaen/kreditnotaen bliver overført fra Magento til Reviso, oprettes varen helt automatisk, såfremt den i forvejen ikke eksisterer. Dermed behøver du kun at oprette dine varer ét sted og undgår derfor arbejdet med at taste varer ind to steder.

  • Når varen oprettes i Reviso, har du mulighed for at bestemme hvilken enhedstype og varegruppe, den skal oprettes med.
  • Ved konfigurerbare produkter kan du herudover vælge, om du vil have varianterne oprettet hver for sig, eller om den konfigurerbare vare blot skal oprettes.
     

Modulinstallation

Det er ret enkelt at installere Reviso-modulet via FTP, men vi hjælper gerne med at installere modulet på din Magento webshop. Du kan tilkøbe professionel installation ved bestilling. Ligeledes kan vi hjælpe med opsætning af integrationen.

Modulopdatering

Efter køb af moduler hos TRIC Solutions får du altid adgang til gratis download ved modulopdateringer. Direkte i din Magento backend kan du følge med i, om der er opdateringer til modulerne fra TRIC. Opdateringerne kan du downloade fra din konto på store.tric.dk, men du er også altid velkommen til at kontakte vores support for vejledning. Det kan du gøre på support@tric.dk.

Vis mere

Hjælp

Send os en mail på

info@tric.dk

Eller ring til os på

+45 77 34 40 40

Vis mere

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK