Husk at skifte til token-baseret forbindelsesmetode i e-conomic modulet

E-conomic udfaser en forbindelsesmetode pr. 31/01-2018. Husk at skifte forbindelsetype til "Token-baseret login" i dit e-conomic modul inden da, ellers vil modulet stoppe med at virke.

5 enkle måder at forberede din shop på Black Friday

Så er der kun en lille uge til Black Friday, og vi hører allerede nu om at kunderne holder igen, og venter på at de gode tilbud kommer på næste fredag.

TRIC Solutions lancerer Buy&Learn - Et banebrydende modul

Vi har i dag udgivet et nyt banebrydende modul, vi har arbejdet på igennem længere tid. Vi kalder det TRIC Buy&Learn og spår det en stor fremtid.

E-handel i Norden anno 2017

Den nordiske e-handel brager derudaf. Ifølge en rapport fra PostNord, blev der i 2016 sammenlagt købt varer til en værdi af 171,8 mia. kroner i Norden.

Åbningstider i julen 2016

Julen står for døren og snart skal vi mæske os i and, kartofler og brun sovs.

Facebook Pixel modul på shoppen

Vi har i dag lanceret et nyt Magento modul, der nemt og hurtigt kan indsætte Facebook Pixel, uden at du selv skal ned og rode i koden.

Nye telefon-tider

Vi har pr. 1 december ændret åbningstiderne på vores telefon.

Oplever du problemer efter sikkerhedsopdatering?

Sidste uge opdaterede Powerhosting alle deres kunder med den seneste sikkerhedspatch fra Magento - SUPEE 87-88. For langt de fleste kunder var det en smertefri proces, men nogle af jer derude oplevede problemer. Vi har samlet en række svar på de forespørgsler vi oftest får.

Ny sikkerhedsopdatering til Magento

Magento udgav i sidste uge en sikkerhedsopdatering, der retter en række seriøse sikkerhedshuller. Sikkerhedshullerne varierer i alvorlighedsgrad, hvor de værste tillader udefrakommende at eksekvere ondsindet kode igennem ens webshop.

PostNord lancerer FlexChange

PostNord har lanceret en ny service, nemlig FlexChange. Servicen minder om Modtagerflex, men hvor førstnævnte er en fast aftale om hvor pakken skal stilles, giver FlexChange langt mere fleksibilitet.
Sorter stigende

1-10 of 99

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5