Case: Change.com

Resumé

Change Webshoppen bygger i dag på en solid Magento-platform, og er dermed udrustet til fremtiden med løbende udrulning i nye lande og med nye sprog. TRIC Solutions varetager alle udviklingsopgaver på webshoppen og sørger ligeledes for undervisning og support efter behov til medarbejderne hos Change.

Problemstilling

Change havde fået søsat en ny webshop blot 1 års tid inden vi første gang kom i dialog med dem. Webshoppen var i korte træk en udmærket løsning, men ret hurtigt havde ønskerne og kravene udviklet sig, og den eksisterende løsning var ikke gearet til den fart Change ville fremad i. Samtidig var der et stort ønske om et mere fleksibelt system, hvor de løbende selv kunne varetage de daglige opgaver med oprettelse og vedligeholdelse af kampagner og generelt indhold. En fuld integration til virksomhedens Navision-løsning og CRM-system var også en nødvendighed i en ny e-handelsløsning.

Løsning

Inden julesalget i 2011 blev den nye Magento-løsning lanceret. Med det samme nød de godt af de mange muligheder som den nye løsning åbnede, og det uden den sædvanelige brug for ekstra programmører. De blev hurtigt fortrolige med den nye platform, og kreativiteten omkring nye kampagner og tilbud tog ligeledes hurtigt fart. I dag forbedres og optimeres der løbende på løsningen for hele tiden at følge med den voksende interesse for online handel af Change-undertøjet. Med en support-aftale hos os, er de ligeledes samtidig sikret altid at kunne få brugbare svar på spørgsmål og hurtig afhjælpning af de udfordringer der mødes.

Om Change.com

Change er meget vellidt blandt kvinderne med deres store og lækre udvalg af undertøj til kvinder i næsten alle aldre. Hele historien startede tilbage i 1995, og Change er i dag Danmarks største lingerikæde med over 40 butikker i Danmark og mere end 150 butikker fordelt på 11 lande verden over. Gennem de seneste år har Change fokuseret mere og mere på også at tilbyde deres store udvalg til de shoppinglystne kvinder online.

Gå til Change.com

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK