Automatiser alt det kedelige og få tid til det spændende

I vores optik findes der ikke mange ting der er værre, end tunge, manuelle arbejdsgange. Rutiner der tager tid og ressourcer hver evig eneste dag, men som er nødvendige for virksomhedens daglige drift. Ikke nok med at de tager tid, manuelle arbejdsgange åbner også op for fejl. Fejl der efterfølgende tager tid at rette og som i værste fald kan have store konsekvenser. Det er noget enhver virksomhed kan nikke genkendende til.

Hvad hvis vi fortalte at vi rent faktisk kan spare jer for tid og ressourcer, minimere fejl, øge kundetilfredsheden og øge jeres omæstning? Alt sammen ved at frigive ressourcer som i derefter kan bruge på noget andet og mere værdiskabende, fordi i får mere tid og overskud i hverdagen? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det tilfældet.  

Der er mange muligheder og vi har igennem tiden hjulpet mange af vores kunder med at automatisere store, såvel som mindre processer.

  • Vores prisvindende returflow vi lavede for Løbeshop.dk, hvor kunderne nemt og simpelt kan returnere en vare og få pengene retur, eller købe nye varer på shoppen.

  • Automatisk genererede salgsrapporter, der automatisk sendes ugentligt via mail. Slut med at vente på salgsdata og kontrollere hvorvidt tallene nu også stemmer, da rapporteren genereres på samme måde hver gang.

  • Automatisk print af shipping-labels, generering af faktura og hævning af penge, alt sammen ved scan af stregkode.

Nu sidder I måske derude og tænker om det kan betale sig at automatisere noget, der kun tager få minutter af jeres hverdag. Det korte svar er ja.

Har I en proces I for nemhedens skyld bruger 12 minutter på hver dag, har I i løbet af en normal arbejdsuge brugt 1 time på denne. Med ca. 250 arbejdsdage på et år, bliver det til 50 timer. Hvor meget værdi kunne I have skabt i virksomheden for 50 timer? Og dette blot for én proces. Hvor mange af jeres medarbejder sidder dagligt med processer som disse? Hvor stort et tab lider I som virksomhed ved ikke at automatisere og optimere jeres processer? Sagt med andre ord: Har i råd til ikke at få styr på jeres processer og automatisere disse? 

Vi gennemgår gerne jeres arbejdsgange og processer sammen med jer og rådgiver omkring hvor det giver mening at automatisere og strømline jeres processer. Jo flere ressourcer vi kan hjælpe jer med at frigive, desto bedre. Udover at reducere fejl og give jer mere tid tilbage i dagligdagen, betyder det også at i får flere ressourcer tilgængelige, som I kan geninvestere i jeres virksomhed og dermed vækste yderligere.  

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK