Giv din webshop løbende kærlighed

Ligesom din bil, skal din webshop også løbende serviceres.

En typisk webshop vil helt naturligt udvikle sig henover tid. Nye features vil komme til, andre vil falde fra. Det kan også være der er blevet lavet om i designet, eller der er blevet installeret nye moduler. Alt dette medvirker til, at der henover tid kan opstå fejl og andre underlige problemer på shoppen. 

Ligesom med så meget andet, er det bedst at fange sådanne i opløbet. Gerne inden problemerne vokser sig alt for store og uoverskuelige. 

Det kan også være at I har brug for løbende support til fx. jeres kundeservice.

Det er her en serviceaftale fra TRIC Solutions kommer ind i billedet. 

Vi laver en aftale ud fra jeres behov og I har derfor selv indflydelse på hvad denne skal indeholde. 

Det kan være I har brug for, at vi holder øje med jeres webshop og sørger for at den kører som den skal. Skulle der opstå nogle fejl tager vi ligeledes hånd om dette. Hermed er det slut med fejl, der pludselig kommer snigende og som først bliver opdaget for sent. 

Det kan også være at I har behov for prioriteret support eller udvidede åbningstider. 

Uanset hvad, vil en serviceaftale giver jer tryghed tilbage i hverdagen og vished omkring at jeres shop er i trygge hænder. 

Interesseret i en serviceaftale? Kontakt os og hør nærmere. 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK