Magento, en seriøs webshopplatform

Vil I have en seriøs webshopplatform, der kan skaleres og udvides efter behov og hvor I ikke er fastlåst? Så er Magento den rigtige løsning. 

Magento er en af verdens mest udbredte og populære webshopplatforme i hele verdenen. Platformen bruges af store som små virksomheder, på tværs af brancher. 

Vi er et mindre bureau lokaliseret i Aalborg, der har arbejdet seriøst med Magento platformen i over 10 år. Vi er blandt landets mest erfarne e-handelsbureauer med fokus på Magento.

Vores evner indenfor Magento rækker vidt og bredt. Udover at være fuldt ud funktionsdygtige i at kunne levere en komplet webshop, laver vi alt indenfor Magento. Vi har igennem tiden udviklet utallige moduler, til både GLS, E-conomic, PostNord og mange flere. Fælles for alle vores moduler, er at de alle virker ud af boksen og blot skal installeres og opsættes, før de er klar til brug. 

Skulle I have behov for mere skræddersyede løsninger, kan vi også hjælpe her. Vi kan hjælpe jer med at få styr på jeres arbejdsgange, således i sparer tid og ressourcer i dagligdagen. Selv små tiltag her, kan have stor effekt på den lange bane. 

Det kan også være der er behov for at integrere jeres Magento webshop med et eller flere systemer. Vi har igennem tiden lavet utallige integrationer til ERP-systemer, kasseapperater og meget andet. Tit og ofte spiller disse også med ind i at få automatiseret jeres arbejdsgange og det er derfor væsentligt at disse understøtter hinanden. 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Magento er en meget kraftig platform, hvor stort set alt kan lade sig gøre. Derfor er det også vigtigt med en kompetent partner, der kender platformen til bunds og har styr på dens svagheder og styrker. Det får I i TRIC Solutions - en seriøs samarbejdspartner med speciale inden for e-handel og Magento. 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK