Finanstilsynet udskyder krav om stærk kundeautentifikation på kortbetalinger

Efter pres fra FDIH, finanssektoren og andre aktører, har Finanstilsynet valgt at udskyde implementeringen af kravet omkring stærk kundeautentifikation på kortbetalinger.

Guide til optimering af sikkerhed på Magento-webshop

I tider hvor cyberkriminalitet udgør en trussel, bliver det vigtigt at sikre sine aktiver online. Vi lavet en guide til hvordan du kan optimere sikkerheden på din Magento-webshop.

PSD2 og hvad du skal gøre

Den 14 september træder der et nyt EU-direktiv i kraft, kaldet Payment Services Directive II (PSD2). Læs her hvilken betydning det har for dig og din webshop.

Manglende Google Maps API nøgle

Bruger du eksempelvis vores GLS eller Pacsoft modul og får en fejl omkring at Google Maps ikke kan indlæses korrekt ved valg af pakkeshop? Så læs med her.

Opdateringer på Magento 1 frem til juni 2020

Magento har udmeldt hvornår de officielt stopper supporten af Magento 1

Unifaun udfaser MyPack Collect med omdeling i Pacsoft Online

Vigtig info til dig som benytter vores Pacsoft modul. Pr. 01/10-2018 udfases MyPack Collect med omdeling (P19DK + DLV). Læs her hvad du skal gøre.

Sommerferie 2018

Sommerferien er lige omkring hjørnet. Læs nærmere omkring vores åbningstider i sommeren. 

Dansk e-handel 2018

PostNord udgav for nyligt deres årlige rapport om e-handel i norden. Vi har læst rapporten for dig og giver her en status for e-handlen i Danmark anno 2018.

Ny sikkerhedspatch til Magento - SUPEE 10570

Magento har for nylig udgivet ny sikkerhedspatch. Læs her omkring hvilken betydning den har for dig.

Husk at skifte til token-baseret forbindelsesmetode i e-conomic modulet

E-conomic udfaser en forbindelsesmetode pr. 31/01-2018. Husk at skifte forbindelsetype til "Token-baseret login" i dit e-conomic modul inden da, ellers vil modulet stoppe med at virke.

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK