Husk at få opdateret din Magento 1 e-conomic integration

Benytter du vores e-conomic modul til Magento 1, skal du efter d. 1/10-2023 som minimum køre på ver. 4.0.0 af modulet, da ældre versioner ikke længere understøttes som en del af e-conomics udfasing af deres SOAP API.

Vigtigt ang. Magento 1 e-conomic integration

Benytter du vores e-conomic modul til Magento 1, skal du efter d. 30/6-2023 som minimum køre på ver. 3.8.4 af modulet, da ældre versioner ikke længere understøttes som en del af e-conomics udfasing af deres SOAP API.

Understøttelse af nShift

Vi kan nu offentligøre at vores PostNord modul til både Magento 1 og 2 understøtter nShift.

Info vedr. Pacsoft Online lukning

PostNord har efter mange år med Pacsoft Online, valgt at lukke servicen. Læs hvad det betyder for dig.

Begrænset åbningstid på telefon onsdag 30. oktober

Grundet arrangement onsdag d. 30. oktober 2019 lukker telefonen kl. 14:00.

Problemer med automatisk print af labels via Pacsoft Online / Unifaun

Unifaun har lavet en opdatering på deres system i dag, således den ikke kan printe automatisk via det nuværende link. Læs mere her...

Bliv klar til Black Friday og julehandlen - 5 ting I bør tage stilling til

Black Friday nærmer sig med hastige skridt, og det er vores erfaring at Black Friday kickstarter julehandlen. Derfor opfordrer vi til at være ude i god tid med forberedelsen af din Magento-shop til Black Friday, og vi har 5 helt konkrete forslag til hvordan.

Finanstilsynet udskyder krav om stærk kundeautentifikation på kortbetalinger

Efter pres fra FDIH, finanssektoren og andre aktører, har Finanstilsynet valgt at udskyde implementeringen af kravet omkring stærk kundeautentifikation på kortbetalinger.

Guide til optimering af sikkerhed på Magento-webshop

I tider hvor cyberkriminalitet udgør en trussel, bliver det vigtigt at sikre sine aktiver online. Vi lavet en guide til hvordan du kan optimere sikkerheden på din Magento-webshop.

PSD2 og hvad du skal gøre

Den 14 september træder der et nyt EU-direktiv i kraft, kaldet Payment Services Directive II (PSD2). Læs her hvilken betydning det har for dig og din webshop.

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK