Værdiskabende holdninger og arbejdsgange

Vores DNA er grundlaget for alt hvad vi gør.

Vi ligger stor vægt på, at den løsning vi finder til jer som virksomhed, også er den rigtige løsning. Det vil sige en løsning der passer ind i jeres forretning og opfylder jeres behov.

Vi sætter pris på det gode samarbejde, da vi mener at det skaber grobund for de bedste løsninger. Vi er ikke blege for at indrømme, at vi ikke er verdensmestre i alt. Derimod gør vi det klart, hvad det er vi er bedst til, hvilke opgaver I selv bør løse og hvor andre skal inddrages.

I vores optik, bør og skal man ikke opfinde en rumraket, hver eneste gang der skal udvikles noget. I stedet handler det om at kigge på hvordan vi nemmest og smartest muligt kan komme i mål. Nogle gange er det ved at tage udgangspunkt i et eksisterende modul, andre gange ved at skrue en lille smule på opgave-definitionen, således vi kan udnytte noget standard-funktionalitet, frem for selv at skulle udvikle alt fra bunden hver eneste gang.

Vi har en holdning til tingene og i modsætning til andre bureauer, har vi ikke udelukkende ja-hatten på og laver alt hvad der bliver bedt om, uden at stille spørgsmål. Det betyder ikke at vi altid er på tværs. Tværtimod. I skal forvente konstruktiv feedback og spørgsmål der fra tid til anden stiller skarpt og hvor svaret måske ikke ligger lige til højrebenet. Ligesom vi tager vores arbejde og ansvar seriøst, forventer vi også at i er velforberedte og har en åben tilgang til tingene. I sidste ende handler det om at spille hinanden gode og en forståelse for at et godt samarbejde kræver investering fra begge parter.

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK