Magento Backend udvikler

Vi søger en erfaren Magento backend udvikler, der brænder for at udvikle de bedste e-handelsløsninger sammen med nogle gode og dygtige kollegaer.

Du vil arbejde med at udvikle funktioner/løsninger på Magento 1 og Magento 2.

Vi er et lille team, og du vil derfor blive en betydningsfuld del, hvor det samtidig er vigtigt at kunne tage ansvar. Det er altafgørende, at du kan arbejde selvstændigt men også være en god teamplayer.

Dine opgaver som backend udvikler kan blandt andet være:

- Migrering af andre platformsløsninger til Magento 2
- Udvikling og tilpasning af moduler
- Integrationer til NAV, C5 og andre 3. partssystemer
- Optimering af eksisterende løsninger
- Installation og tilpasning af moduler
- Deltage i kundemøder og estimering af projekter
- Support og vedligeholdelse af løsninger
- Sparring med såvel kolleger som kunder omkring metoder og løsningsforslag


Dine kvalifikationer

Din baggrund er ikke den vigtigste, men det vil naturligvis være en klar fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en lignende stilling, enten som freelance eller i et andet bureau.

Det er dog en forudsætning, at du kan mestre følgende områder:

- PHP
- MySQL
- XML
- JavaScript
- GIT

Det er vigtigt, at du sætter en ære i dit arbejde og kun ønsker at levere det bedste. Du vil have direkte kontakt med kunderne, og bør derfor også være udadvendt og god til at formulere dig både sproglig og skriftligt.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en uformel og afslappet arbejdsplads, hvor du i høj grad har mulighed for at præge din egen hverdag. Du får samtidig nogen gode kollegaer, der også er 100% engagerede og målrettede, hvormed der dagligt kan sparres på kryds og tværs på højt fagligt niveau.

Vi tror på en “win win” i arbejdsforholdet, og vil derfor gøre alt vi kan for at skabe et godt arbejdssted med plads til en sjov og udfordrende hverdag. Du får en MacBook Pro som computer og naturligvis en løn, der matcher dine kvalifikationer.


Yderligere information

Stillingen er 37 timer/ugen med arbejdssted på vores kontor i Aalborg centrum.

Hvis du har spørgsmål ang. jobbet som frontend udvikler, er du velkommen til at kontakte Michael Gregersen på 21 48 86 15 eller mg@tric.dk. Din ansøgning samt CV skal du sende på e-mail til job@tric.dk.

Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter så snart den/de rette er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Se alle ledige stillinger

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK