Vi er TRIC Solutions

Et mindre team af udviklere i e-handelsbranchen. Vi er et af Danmarks mest erfarne e-handelsbureauer med fokus på Magento.

Vi tager højde for jeres behov

Hvad der fungerer for én kunde, fungerer ikke nødvendigvis for en anden. Derfor lægger vi hos TRIC Solutions derfor stor vægt på at finde den rigtige løsning. Her trækker vi på vores mangeårige erfaring med Magento og e-handel og hjælper dig med at finde en løsning der tilgodeser alle facetter i forretningen.

Det gode samarbejde

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes ved et godt samarbejde og åben kommunikation. Vi prøver ikke på at være mestre i alt, men gør det derimod klart hvad det er vi er bedst til, hvilke opgaver du bør løse og hvor andre skal inddrages.

Solid forretningsforståelse

Vi har arbejdet med webshops i alle brancher og størrelser. Derfor har vi også indsigt og forståelse overfor hvilke udfordringer du står med som webshopejer og kan rådgive dig omkring disse.

Erfaring

Vi har mange års erfaring med Magento platformen og er blandt landets mest erfarne e-handelsbureauer med fokus på Magento. Derfor har vi også den nødvendige ballast og viden, der gør at vi er en kompetent samarbejdspartner for dig i e-handelsbranchen og kan hjælpe dig med at løfte din forretning til næste niveau.

Team TRIC

Michael Gregersen

Direktør, konsulent & udvikler

Michael er manden bag TRIC Solutions. Han startede virksomheden i 2009, efter at have fulgt Magentos udvikling tæt siden opstarten i 2007-8. Michael er uddannet datamatiker og har alle dage haft et naturlig flair for e-handel.

Kristian Qvistgaard

Partner, konsulent & udvikler

Kristian er partner og har en stor forretningsforståelse. Han er en superskarp udvikler i de helt tunge opgaver, som f.eks. integrationer med eksterne systemer og dataudveksling.

Lars Nielsen

Lead frontendudvikler

Lars er forretningsudvikler, designer og har en indgående forståelse for SEO og Google Ads. Han har bl.a. igennem 4 år drevet sin egen e-handels forretning og brænder for forretningsoptimering, der sikrer jer den bedste drift og bundlinje.

Izabella Madsen

Webudvikler

Izabella er perfektionist til fingerspiderne og sætter en stor ære i sit arbejde som frontend udvikler, hvor hun hver dag arbejder for at skabe brugervenlige løsninger for kunder såvel som brugere.

Jacob Nehme

Webudvikler

René Kirk

Webudvikler

Skal denne plads være din?

 

Vi lytter gerne, så send dit C.V. til info@tric.dk og fortæl os hvad du mener, du kan kan bidrage med.

Vil du være en del af Team TRIC?

Vi er altid på udkig efter de rigtige profiler til at styrke vores team!

Læs mere om en karriere hos TRIC

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK