Integrationer til din webshop

Har du en webshop, har du som regel også en eller flere integrationer til et 3. parts system. Det kunne eksempelvis være en integration med jeres økonomisystem, ERP, PIM eller noget helt andet.

Det kan også være I slet ikke har nogle integrationer, men overvejer det. Det kan være du er langt i processen og allerede ved hvordan det skal fungere. Det kan også være at du er knap så langt, fordi du er i tvivl om hvordan du skal gribe det an. Og det er der slet ikke noget forkert i, for det kan være en jungle at finde rundt i for menigmand. Specielt hvis ens tekniske indsigt kan ligge på et meget smalt sted. 

Har du en Magento webshop, tilbyder vi færdigudviklede integrationer til eksempelvis E-conomic, GLS og PostNord. Disse virker alle ud af boksen og skal blot installeres og konfigureres. Nemmere bliver det ikke. Massevis af kunder har igennem tiden købt disse moduler og de er alle glade for den tid de sparer i deres dagligdag

Vi tilbyder også skræddersyede integrationer til jeres systemer. Har i eksempelvis et ERP-system, kan vi hjælpe med at få synkroniseret ordre-data, produkter, kunder og hvad I nu ellers har behov for. Vi er mestre i at udveksle data frem og tilbage, hvad enten det er via API, CSV-filer eller noget helt tredje. Ligeledes kan vi også skabe automatiserede rutiner på baggrund af det udvekslede data. 

Det er kun fantasien der sætter grænser og vi har igennem tiden integreret ERP-systemer, pris-robotter, søgemotorer, kassesystemer og meget mere.

Fælles for disse integrationer, er at vi altid tager udgangspunkt i jeres behov. For at opnå det bedste resultat, skal integrationen underbygge jeres forretningsgange og måde at arbejde på, ikke omvendt. Derfor udvikler vi sådanne integrationer i tæt samarbejde med jer, netop for at sikre at forretningen bliver tænkt med ind i den samlede løsning og jeres processer bliver understøttet bedst muligt.  

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK