Magento som platform

Magento er en af verdens mest populære og udbredte webshop-platforme. Platformen bruges af store, såvel som små virksomheder og driver nogle af de største webshops i verdenen.

Open source

Magento er Open Source, det vil sige at den bagvedliggende kildekode er frit tilgængelig. Dette giver en enorm frihed og er en af Magento’s store fordele. Magento kommer med en grundlæggende funktionalitet ud af boksen. Med åben kildekode kan enhver frit gå ind og videreudvikle på koden og bruge den som man har lyst til og dermed udvide funktionaliteten. Hermed er man ikke fastlåst som på andre webshop-platforme og man kan i teorien præge en Magento på lige præcis den måde man har lyst til. Om det så også er en god ide, er et helt andet spørgsmål, men her hjælper vi jer gerne.

Resultatet af denne frihed, er Magento’s enorme økosystem af moduler. Der findes tusindvis af moduler derude, der udvider funktionalitet af Magento på den ene eller anden måde. Vi har selv udviklet en lang række moduler gennem tiden, som I kan se her. Og der kommer løbende nye til.

Fleksibel og skalerbar

Magento er en utroligt fleksibel platform og kan uden problemer skaleres op, efterhånden som jeres virksomhed vokser. Dette hvad enten i har behov for at hælde flere produkter i shoppen, udvide til nye markeder, flere sproglag, valutaer, betalings- og forsendelsesmetoder og meget mere. Magento kan uden problemer håndtere det. Enten via indbygget standardfunktionalitet, moduler eller skræddersyet udvikling.  

Vi indrømmer gerne at det kan være svært at skabe sig overblik over hvor meget Magento rent faktisk kan som platform. Typisk fordi man sidder derude med nogle specifikke behov og har svært ved at gennemskue om disse bliver understøttet af Magento eller ej. Skulle dette være tilfældet, så tag endelig fat i os. Vi fortæller gerne nærmere omkring Magento, hvad platformen kan og hvordan den kan løse de udfordringer i står overfor. 

Magento 1 og Magento 2

Der findes pt. to versioner af Magento, nemlig Magento 1 og Magento 2. Overordnet set minder de om hinanden, men de adskiller sig på mange grundlæggende punkter, hvilket I kan læse nærmere om her.

Vi arbejder med begge platforme og har gjort det lige siden de begge blev lanceret. Uanset hvilken platform i vælger, er i derfor i trygge hænder og kan være sikre på at få en solid, gennemtestet og skalerbar platform. En platform, hvor jeres forretning er tænkt med ind i den samlede løsning.  

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK