Magento 2 - en af verdens mest populære e-handels platforme

Magento er en af de mest populære og udbredte webshop-platforme der findes. Magento 2 står utroligt stærkt og bruges af alle typer virksomheder på tværs af forskellige brancher.

Det anerkendte analyseinstitut Gartner, anser Magento som en leder indenfor deres felt. Her blander Magento sig i toppen, sammen med andre markant dyrere platforme, såsom SAP og Hybris, hvilket blot viser at Magento har fat i noget af det rigtige.

Hertil kommer et utroligt stort community og et sundt og trivende økosystem omkring moduler / 3. parts integrationer. Måske endda det største der findes til webshops.

Har man en eksisterende Magento 1 shop, vil Magento 2 være det oplagte valg. Platformen minder på mange måder den man er vant til at arbejde med, men med en lang række forbedringer og optimeringer. Derfor vil man hurtigt føle sig hjemme, såfremt man skifter.

Hvis man kører med en anden webshop-platform i dag og føler sig fastlåst, mangler fleksibilitet, bliver spist af abonnementsgebyrer og har udfordringer med at skalere sin forretning, kan Magento 2 være et rigtig godt bud på en mulig platform.

Ligesom vi heller ikke selv er verdensmestre i alt, ved vi også godt at Magento 2 heller ikke er den rigtige løsning for alle. Derfor anbefaler vi heller ikke bare blindt platformen til alle. Vi kigger i stedet på jeres behov, ønsker, ambitioner og økonomi og kommer med anbefalinger herudfra.  

8 gode grunde til at vælge Magento 2

Der er mange gode grunde til at vælge Magento 2. Vi har nedenfor listet en række af de største fordele ved platformen.

 • Open Source.

  • Magento 2 er open source, hvilket betyder at alt den underliggende kildekode er åben og frit kan ændres og tilpasses efter behov. Det betyder også at platformen er gratis at bruge.

 • Verdens (måske) største økosystem blandt webshop-platforme

  • Magento’s økosystem når det kommer til moduler og udviklere er enormt. Der findes moduler til stort set alt mellem himmel og jord, som kan udvide funktionaliteten på ens webshop. Skulle du mod forventning ikke finde det du lige præcis har brug for, kan man altid få lavet en skræddersyet løsning.

 • En platform der passer til dine behov

  • Grundet Magento’s åbenhed og fleksibilitet, kan stort set alt lade sig gøre. Derfor kan du også få tilpasset platformen, således den opfylder din virksomheds behov og kan vokse sammen med jer.

 • Skalérbar så det basker

  • Der skal meget til at bringe en Magento løsning i knæ. Den håndterer uden problemer hundredtusindvis af produkter og kan også klare presset, når der er Black Friday. Du behøves derfor ikke bekymre dig om hvorvidt shoppen kan klares jeres vækst og matche jeres ambitioner, for det kan den. Uden problemer.

 • Fuld kontrol over din webshop

  • Med Magento er du selv herre over hvordan tingene skal se ud og fungere.
   Kører du på en lukket webshopplatform, har du måske oplevet at tingene fungerer anderledes den ene dag fra den anden. Ene og alene fordi udviklerne bag har besluttet sig for at lave om i hvordan tingene opfører sig. Det sker ikke her. Med Magento har du selv kontrol over alt udvikling.  

 • Responsiv backend der tilpasser sig mobil og tablets.

  • Slut med at stå med en platform der er udviklet for mange år siden, hvor du ikke kan administrere den fra din mobil og tablet, fordi backend-delen ikke er responsiv.  

 • Kan håndtere flere shops i samme instans

  • Det er intet problem at have flere shops i samme Magento. Og de behøves ikke engang dele samme design, produkter, sprog eller valuta. Hermed kan du nemt lancere en ny shop, eksempelvis til et nyt marked og du sparer samtidig tid og ressourcer ved at administrere og vedligeholde det hele samme sted.  

 • Indbygget rapportering

  • Har du behov for at vide hvor meget du har omsat for den sidste måned? Vil du vide hvad dit mest solgte produkt er? Intet problem. Magento 2 har en masse indbyggede rapporter, over alt lige fra salg, produkter og meget mere. Hermed kan du nemt og hurtigt få et overblik over de vigtigste nøgletal.

Fordelene er mange og vi kunne snildt blive ved med at liste dem. Hvis du er i tvivl om hvorvidt Magento også opfylder dine behov og kan det du efterspørger, så tag endelig fat i os. Vi fortæller gerne nærmere omkring hvordan Magento kan hjælpe dig og din virksomhed med at vækste og løse de udfordringer i står overfor.

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK