Magento webshops til ethvert behov

Magento er en af verdens mest populære webshop-platforme og vi har været med lige fra begyndelsen. Vi har specialiseret os i at lave Magento webshops og har gennem tiden leveret mange forskellige løsninger af varierende kompleksitet og størrelse, på tværs af kunder og brancher.

Hvad enten Magento er jeres første webshop, I har en eksisterende webshop og ønsker at skifte til Magento, eller måske bare ønsker at starte helt forfra med jeres eksisterende Magento webshop (eller blot at skifte udviklere), er TRIC Solutions jeres garanti for en kompetent og dygtig partner.

Vi har alle kompetencerne inhouse til at kunne levere en komplet Magento webshop og varetage udviklingen af denne. Vi hjælper jer igennem hele processen trygt og sikkert. Vi er opmærksomme på de typiske faldgruber og sørger for at stille de gode (og kritiske) spørgsmål, således vi kommer hele vejen rundt og har afdækket jeres behov.

Processen

Når man skal lave en webshop, er der mange måder at gribe det an på. Det kan være I er en moden virksomhed med en etableret projektmodel, det kan også være I aldrig har arbejdet med større projekter før, som en ny webshop typisk er.

Når vi skal lave en webshop, tager vi typisk udgangspunkt i nedenstående trin, for at sikre at alle er indforståede med hvad der skal laves

Kravspecifikation

En god kravspecifikation er alfa og omega for en vellykket webshop. Det er ud fra denne at kravene til webshoppen opstilles og også herpå der måles hvorvidt den opfylder disse krav eller ej.

Jo større og mere kompleks webshop der er tale om, desto større krav stilles der også til kravspecifikationen og kvaliteten af denne. Vi anbefaler derfor at der afsættes de nødvendige tid og ressourcer til dette, da det kan spare begge parter for mange hovedpiner og ubehagelige overraskelser senere i forløbet.

Hos TRIC Solutions tilbyder vi at hjælpe jer med at udforme en kravspecifikation. Her vil vi gennemgå jeres ønsker og behov og i samarbejde med jer, udarbejde en målbar og detaljeret kravspecifikation på baggrund af dette.

Design

Trænger webshoppen til et facelift? Eller hvad med et helt nyt design?

Vores team af frontend-udviklere er eksperter i den gode brugeroplevelse, performanceoptimering og de ved hvad der konverterer.
Vi hjælper jer med at udforme et design, hvor brugeroplevelsen er i højsædet og designet er i særklasse, men hvor vi stadigvæk har hold i virkeligheden og holder os inden for de tekniske rammer. Vi leverer typisk skræddersyede designs, hvor I som virksomhed dermed får jeres helt eget unikke look og hvor performance og funktionalitet er tænkt ind fra starten af.

Med udgangspunkt i jeres ønsker og krav til et fremtidigt design, udarbejder vi udkast eller wireframes. Fordelen ved dette, er at der nemt kan ændres i det overordnede design og evt. faldgruber kan afdækkes, før implementering af designet påbegyndes. Hermed sikrer vi også at der er enighed omkring designet og hvordan dette skal se ud.

Har i fået udformet et komplet design ude i byen, kan vi naturligvis også implementere dette i webshoppen.

Funktionalitet

Sideløbende med at designet til jeres webshop implementeres, udvikles evt. særskilt funktionalitet. Vi går ind for continuous delivery, hvorved vi bedst muligt sikrer fremdrift i projektet. Det betyder at vi løbende implementerer og tester funktionalitet af. Hermed har vi mulighed for løbende at validere hvorvidt tingene ser ud og fungerer som forventet og kan hurtigt lave ændringer, såfremt behovet opstår, eller vi gør os nogle erfaringer undervejs.

Test

Uanset hvor stort et projekt der er tale om, kommer vi ikke udenomkring at der skal afsættes tid til test.

Vi tester selv internt inden vi overleverer noget til jer, men vi forventer også at i som kunde er med til at teste webshoppen af. I sidste ende er det nemlig jer, der skal bekræfte hvorvidt tingene ser ud og virker som forventet.

Lancering

Den store dag oprinder. Dagen hvor vi trykker på den store knap og shoppen går live. I har måske selv nogle skrækhistorier omkring dette, eller hørt nogle fra kollegaer. TRIC Solutions har lanceret utallige webshops igennem tiden og har styr på hele processen heromkring. Det er faktisk slet ikke nær så slemt, som I måske går og tro. Vi sikrer at lanceringen kører som planlagt og holder naturligvis øje med shoppen efter den er gået live, for at sikre at alt kører som forventet.

Opfølgning

I perioden efter jeres nye webshop er blevet lanceret, er vi selvfølgelig ekstra opmærksomme på hvordan shoppen kører. Vi vil derfor løbende tjekke op med jer, for at hører om alt kører som det skal. Det kan være I allerede har gjort jer de første erfaringer og fundet ting I gerne vil have ændret. Og det er helt naturligt. En webshop skal betragtes som en levende organisme, der løbende vil ændre og udvikle sig hen over tid. Derfor skal man ikke være bange for at lave om på webshoppen, der er intet der er skrevet i sten. 

Efter en Magento webshop er overleveret og søsat, står vi selvfølgelig stadig til rådighed. Vi kan være jeres faste udviklere på shoppen, lige så vel som vi kan hjælpe med at lægge den fremadrettede strategi, rådgivning og optimering af shoppen. Mulighederne er mange og hvis I er i tvivl omkring hvad der er den bedste løsning for jer, er i velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK