E-handel for alle

E-handel, også kendt som køb og salg af varer og services over Internettet. Et område der er i hastig udvikling, hvor nye trends og teknologier dikterer hvad morgendagen bringer. 

Her hos TRIC Solutions, står e-handel os meget nært. Det er nemlig hvad vi beskæftiger os med til dagligt. Faktisk i mere end 10 år har vi arbejdet med e-handel. Det betyder også at vi har en bred vifte af kompetencer og ligger inde med meget viden og erfaring omkring e-handel og dét at drive en webshop. 

Alt dette kan komme jer til gode.

Det kan være i har kørt på mavefornemmelsen, men nu er kommet til et punkt hvor der er brug for en råd tråd i måden i griber det hele an på. Her kan vi hjælpe jer med at få lagt en strategi og eksekveret på denne. Det kan også være i er godt i gang med dette, men har brug for rådgivning og sparring hertil. Uanset hvad, er I sikre på at få seriøs rådgivning, hvor e-handel og digitalisering bliver tænkt med ind i forretningen. Vi ved nemlig hvad det kræver for at få succes i e-handelsbranchen. 

Det kan også være at i allerede har styr på jeres vision og hvordan i skal opfylde denne, men mangler det tekniske fundament. I så fald kunne en Magento webshop være et godt bud på en løsning. En af verdens mest populære og udbredte webshopplatforme, hvor vi har været med lige fra starten af. Derfor har vi også stor erfaring med platformen og laver alt hertil (både Magento 1 og Magento 2), hvad enten det drejer sig om udvikling, moduler, integrationer eller løbende vedligeholdelse
Har i allerede en eksisterende webshop, står vi naturligvis også til rådighed her.

Vil i have sat skub i jeres e-handels eventyr og komme ud over stepperne? Så kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer.  

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK