Seriøs rådgivning til seriøse virksomheder

E-handel er en hurtig og omskiftelig branche.
Vi ved alle hvor meget den daglige drift kan fylde i dagligdagen og hvor svært det kan være at finde tid og overskud til at holde sig opdateret. Der går nærmest ikke en dag, uden at man hører om nye teknologier, trends, platforme og andre must-haves, som er nødvendige for at man har succes. Information overload er i den grad et kendetegn for e-handel og det er ikke noget at sige til at man føler sig tabt, når man bliver bombarderet med det ene buzzword efter det andet. 

Vi gør det i stedet meget mere håndgribeligt og holder det på et niveau, hvor alment dødelige også kan være med. 

Har I en webshop og er i tvivl om hvordan I løfter den til næste niveau? Har I brug for sparring omkring hvorvidt jeres gode idé nu også er ligeså god, som I selv syntes? Står I med en specifik problemstilling, som I ikke ved hvordan skal løses?

Hos TRIC Solutions er I altid sikre på at få seriøs og kompetent rådgivning. Vores mangeårige erfaring med e-handel på tværs af kunder og brancher, gør at vi ved hvad der virker og mindst lige så vigtigt, hvad der ikke gør. Den forståelse, know-how og erfaring lader vi jer komme til gode. 

Vi har erfaring med alle aspekter inden for e-handel, lige fra de tekniske til de forretningsmæssige. Det skyldes at vi har et meget alsidigt team af medarbejdere, der alle er skarpe inden for deres felt.
Vi holder os løbende opdateret på de nyeste trends og best practice, således vi kan være på forkant med hvad morgendagen bringer. Vi ved nemlig godt, at hvis man vil have succes inden for e-handel, kræver det at man møder ens kunder i øjenhøjde.

Vi tilbyder både rådgivning efter aftale, men også mulighed for at blive tilknyttet som rådgiver / konsulent / projektleder på enten fast basis eller til et eller flere projekter, alt afhængig af jeres behov.  

Kontakt os nærmere for at høre hvilke muligheder der er. 

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK