Udvikling til Magento

Vi laver alt inden for Magento. Bum, så er det sagt.

Skræddersyet funktionalitet, integrationer, hastighedsoptimering og design er blot nogle af de ting vi beskæftiger os med. Så længe det har noget med Magento at gøre, kan vi hjælpe.

Leder I efter nogle der eksempelvis kan lave en storstilet adwords-kampagne og hjælpe med marketing, er det ikke os I skal vælge. Til gengæld hjælper vi jer gerne med at finde et firma der kan. Vi ved nemlig hvad det er vi er gode til

Alt vores udvikling foregår inhouse, hvor vi arbejder efter best practice iht. Magento’s kodestandarder. 
Det betyder også at vi beholder alt vores viden og erfaring indenfor huset og at det altid er muligt at snakke med den person der også har udviklet noget på shoppen. Det er netop på den måde, at vi laver solide og skalerbare løsninger og har succes med det.

Har i allerede en eksisterende Magento webshop, kan vi overtage udviklingen af denne og være faste udviklere herpå. Leder i efter udviklere der kan bistå jer med et eller flere enkeltstående projekter, er vi også behjælpelige her.

Det kan også være at i står i den situation, at i allerede nu er ved at få udviklet en Magento webshop, men er kørt fuldstændig sur i det og jeres nuværende udviklere ikke kan køre opgaven i mål. En kedelig situation at stå i som webshopejer, men vi har heldigvis stor erfaring med at få kuldsejlede projekter på ret køl. Også uden at det nødvendigvis skal koste spidsen af en jetjager.

Fælles for alt vores udvikling, er at vi altid tager udgangspunkt i jeres forretning og jeres behov. Hermed er vi sikre på at vi skaber den rigtige løsning, der løser de rigtige problemer og som skaber værdi for jer.

 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK