Digital strategi

IT-branchen forandrer sig hastigt. Har i styr på jeres digitale strategi, således i kan udnytte morgendagens trends og være der hvor kunderne er?

Baggrunden for en digital strategi, er at I som virksomhed vil flytte jer, være konkurrencedygtige og skabe vækst. Ikke blot nu, men også i fremtiden.

Vi hjælper jer med at at udnytte de digitale muligheder, således i fremstår som relevante overfor jeres kunder og dermed kan øge omsætningen og skabe en mere effektiv forretning.

Hvad enten i sælger B2B, B2C eller begge dele, kan vi hjælpe jer med jeres digitale strategi.

For at lykkedes med en digital strategi, er det vigtigt at I fra starten har styr på jeres organisatoriske setup, IT, forretningsprocesser, arbejdsgange og deslige, således vi kan udarbejde en realistisk plan. 

Vision

Visionen har til formål at sætte de overordnede rammer og skabe konsensus omkring hvorfor vi gør som vi gør. Visionen er vores pejlemærke og det er altid med udgangspunkt i denne, at vi skaber den overordnede strategi. 

Roadmap

På baggrund af visionen, udarbejdes der et roadmap. Heri defineres de nærmere mål, hvordan disse skal opnås, samt hvornår.

Vi opstiller målene på baggrund af hvilken værdi de har for jeres forretning og kunder, hvor komplekse de er at implementere samt omkostninger forbundet hermed.

Hermed sikrer vi os, at vi implementerer de rigtige tiltag, der skaber mest mulig værdi for jeres forretning.

Slutresultat

Efter endt forløb, står i med en klar og tydelig strategi for hvordan i tackler digitalisering. Der er skabt en fælles vision og konsensus om hvilken retning virksomheden vil bevæge sig i og hvordan dette skal ske. I har fået en række anbefalinger ift. hvilke punkter der bør eksekveres og hvordan. Disse kan vi i fællesskab følge via vores roadmap trin for trin og løbende tjekke op på, at vi er på rette vej.  

Med jeres nye viden har i fået overblik over økonomi, investeringer, potentiale og organisatoriske tilpasninger. Hermed kan i træffe de rigtige beslutninger, der understøtter jeres virksomhed og vision og ved hvor der skal sættes ind henne. 

Implementering

En ting er at udarbejde en digital strategi. Noget andet er at få den ført ud i livet.

Vi kan hjælpe jer med at udarbejde udbudsmateriale, vurdere leverandører og deres tilbud og være med til leverandørmøder.

Såfremt I selv ønsker at implementere løsningerne via egen IT-afdeling, kan vi levere komplet handlingsplan med eller uden design / wireframes, ligesom vi kan bistå med projektledelse, rådgivning og kvalitetssikring.

Ønsker I at fortsætte processen med os og lade os stå for implementeringen, kan vi hjælpe med blandt andet webshop, integrationer, design og automatisering og meget mere. 

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK