Case: Henrik Ørsnes

Resumé

Guldsmed Henrik Ørsnes ønskede af skifte deres tidligere flash-baserede webshop ud med et mere tværkompatibelt shopsystem. Valget faldt meget naturligt på Magento og med TRIC Solutions som leverandører.

Problemstilling

Henrik Ørsnes havde tidligere markedsført deres produkter online via deres flash-baserede webshop, hvilket med tiden var blevet en tung og langsommelig administrationsprocess. Langsommelig administration kombineret med tekniske begræsninger i form af forringet SEO-optimering og et stilistisk udtryk, som ikke længere matchede deres fysiske butikker, gjorde det klart, at der var brug for forandring.
Ligeledes var der behov for en tæt integration mellem den kommende e-handelsløsning og økonomisystemet C5, hvorved administrationen kunne lettes betydeligt.

Løsning

I samarbejde med kunden designede TRIC Solutions egen inhouse grafiker et template, med udgangspunkt i ønsker om en lys fremtoning, genkendelighed i de fysiske butikkers udtryk og simple navigering. Opsætning af Magento-kernen og integration til C5 blev realiseret, og kort før julesalget 2012 fandt lanceringen af den nye webshop sted.
I tæt samarbejde med Henrik Ørsnes' it-administration videreudvikles der konstant på webshoppen i et forsøg på altid at imødekomme målgruppens ønsker og behov.

Om Henrikorsnes.dk

Henrik Ørsnes er en af Nordjyllands største forhandlere af smykker og ure. Familieforetagendet begyndte med Peter Ørsnes’ guldsmedeforretning på Nytorv i Aalborg, og er med årene udvidet til at omfatte butikker i Aalborg, Hobro og Hjørring. Som 4. generation guldsmed i Ørsnes-slægten åbnede Henrik Ørsnes tilbage i 1975, og virksomheden drives i dag af 5. generation bestående af brødrene i Bo og Lars Ørsnes.

Gå til Henrikorsnes.dk

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK