Kundecases / Løbeshop

Sportsudstyrs webshop, med opgraderet maskinrum og design

Hvem er Løbeshop.dk?

I dag varetager vi alle Magento-udviklingsopgaver hos Løbeshop.dk, samtidig med, at vi løbende forbedrer den eksisterende funktionalitet og er i en vedvarende proces omkring hastighedsoptimering af shoppen.

Løbeshop har mere end 20 års erfaring indenfor sportsbranchen, og har et af Danmarks største og bedste udvalg af produkter til løb - og samtidig til rigtigt gode priser. Teamet hos Løbeshop bestræber sig på at levere den bedste service, og kan også velfortjent og med god samvittighed tælle 5 store stjerner i karakter hos Trustpilot, hvor kunderne i stor stil roser Løbeshop.dk.

Problemstilling

Løbeshop.dk har været igennem en lang proces med både op- og nedture, og undersøgte derfor markedet for at finde nogle nye kompetente udviklere til at få shoppen på ret køl.

De var interesseret i at finde nogen med så stor Magento-erfaring, at udviklingen af den allerede kørende shop hurtigt kunne overtages, og dermed endelig give dem muligheden for at lave det de til dagligt elsker - nemlig at sælge sportsudstyr! Da stigningen med de besøgende fra mobile enheder er stødt voksende, har de derfor også haft et stort ønske om en mere mobil-venlig udgave af deres webshop.

Løsning

Efter aftalen blev sat i stand, fik vi ret hurtigt fundet et nyt hjemsted til shoppen, og allerede ved skiftet til den nye og bedre Magento-optimerede server, var der stor hastighedsforskel at mærke, og konverteringerne begyndte i samme takt at blive større. Med vores store erfaring med Magento og opbygning af templates, begyndte vi at rydde op og forbedre dennes struktur, så vi fremadrettet ville have nemmere ved at rette op på de allerede eksisterende fejl, og samtidig have langt bedre muligheder for at implementere alle de nye idéer der hele tiden er på tapetet.

I et tæt samarbejde med Løbeshops Navision-folk, udvikler og forbedrer vi sammen deres tætte integration til økonomissystemet, således at hverdagen med ordrebehandling og oprettelse af nye varer, kan forløbe så smertefrit og effektivt som overhovedet muligt. Udviklingen af det nye mobil-template er i fuld sving og mangler blot de sidste tests inden det tages i brug.

"Hos Løbeshop.dk, har vi kun rigtigt gode oplevelser med Tric. Man er ikke i tvivl om, at medarbejderne har forstand på det de arbejder med, og vores erfaring er, at man går rigtigt langt for at løse akut opståede problemer, hvad enten det er aften, nat eller weekend. Hvad angår nyudvikling, så har Tric rigtigt god forståelse for hvad vi som virksomhed ønsker og det er en fornøjelse at samarbejde på udvikling, når input kommer fra begge parter. Vi føler os i sikre hænder og har afgjort en fornemmelse for, at vi kan føre mange af de ideer vi har med Løbeshop.dk ud i livet."

Rolf Mørkøre Andersen

Marketing og udvikling @ Løbeshop.dk

TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK