Guide til installation af Magento 2 moduler via composer

TRIC Solutions anbefaler installation af Magento 2 moduler via Composer, da det forenkler opdatering og vedligeholdelse af moduler. Nedenfor præsenterer vi en vejledning til installation af vores moduler via Composer.

Bemærk venligst, at den nedenstående vejledning kun er vejledende, og der kan opstå udfordringer, hvis dit setup er specielt eller afviger fra det sædvanlige. Vi kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle problemer, der måtte opstå, hvis du følger vejledningen.

Hvis du ikke ønsker selv at installere modulet eller er i tvivl om dit setup, kan du tilkøbe vores installationsservice, når du køber vores moduler.

Vi tilbyder naturligvis også hjælp til installation af tredjepartsmoduler, hvis du har behov for det.

 1. Vi anbefaler at du tager en sikkerhedskopi af din Magento 2 shop, før du installere et nyt modul.
 2. Åbn en terminal og forbind til din server via SSH og naviger til installationens rodmappe.
 3. Kopier repository kommandoen, som du finder under “Min konto>Composer Access” når du er logget ind på tric.dk, og tryk ENTER i din terminal.
 4. Kør kommandoen "composer require <Package_Name>". Erstat <Package_Navn> med navnet på det modul du har købt. Kommandoen finder du også under “Min konto>Composer Access”. Du bliver nu bedt om at angive username, som er din “Public key” og adgangskode, som er din “Private key”.
 5. Kør kommandoen "php bin:magento module:status” for at kontrollere at modulet er hentet fra composer. Under “List of disabled modules”, bemærk navnet på dit købte modul. Bemærk desuden om der vises andre "TRIC_" moduler, da disse skal aktiveres i pkt. 7.
 6. Kør kommandoen "php bin/magento maintenance:enable".
 7. Kør kommandoen "php bin/magento module:enable <Package_Name> --clear-static-content" for at aktivere modulet. <Package_Name> er navnet på modulet, som blev vist efter at have kørt kommandoen i punkt 6.
 8. Kør kommandoen "php bin/magento setup:upgrade" for at opgradere Magento 2 installationen med det nye modul.
 9. Kør kommandoen "php bin/magento setup:di:compile" for at oversætte koden til bytekode og øge ydeevnen.
 10. Kør kommandoen "php bin/magento setup:static-content:deploy" for at opdatere statiske filer.
 11. Kør kommandoen "php bin/magento maintenance:disable".
 12. Kør kommandoen "php bin/magento cache:flush" for at tømme Magento 2 cache og sikre, at modulet fungerer korrekt.
 13. Gå til Magento 2 administrationen under menupunktet “Stores>Configuration” og fanen “Tric”, opdater eventuelle konfigurationsindstillinger for det nye modul, og kontroller, at det fungerer korrekt.


TRIC bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. OK