Post Danmark har øget deres sikkerhedsniveau i forbindelse med Pacsoft Online. Den øgede sikkerhed er rettet mod kommunikationen mellem dig og Post Danmark, men hvis du er bruger af TRIC Solutions Pacsoft-modul, er dit system allerede up-to-date. 

Hvad er Pacsoft Online?

Pacsoft Online er Post Danmarks forsendelsessystem for deres kunder med erhvervsaftale. Det betyder at du nemt kan oprette forsendelser af varer til dine kunder. Systemet er webbaseret og giver din virksomhed let overblik over forsendelser, let udskrivning af labels og høj leveringskvalitet.

TRIC Solutions Pacsoft-modul

Med Pacsoft-modulet ”Post Danmark Pacsoft Integration” fra TRIC Store bliver kommunikationen mellem din Magento webshop og Pacsoft Online automatiseret. Det betyder at du ikke skal taste dine kunders leveringsinformation manuelt ind i Pacsoft Online, men derimod med enkelte museklik kan oprette mange forskellige forsendelser. Har du endnu ikke erhvervet dig det forretningsoptimerende modul, kan du læse mere ved at klikke her.

Øget sikkerhed ændrer intet

Post Danmark vil højne sikkerheden ved ordreopkoblingen til Pacsoft Online, hvilket betyder at de går fra Online Connect til HTTPS kommunikation. Ændringen er aktuel fra mandag den 22. april 2013. Men du behøver ikke at løfte en finger, hvis du allerede har integreret din Magento webshop med Pacsoft Online gennem TRICs Pacsoft-modul. Modulet bruger nemlig i forvejen HTTPS kommunikation, og er derfor up-to-date med de nye sikkerhedsforanstaltninger foretaget af Post Danmark. Har du derimod ikke Pacsoft-modulet, skal du være opmærksom på at skulle foretage visse ændringer.