Efter godt 30 år på markedet får Dankortet et nyt logo, der vil give kortet et mere tidsvarende og moderne udtryk, oplyser Nets i en pressemeddelse.

Dankortet får nyt logo

Fra næste efterår bliver alle nye Dankort og Visa/Dankort udstedt i et nyt design og med en ny funktionalitet, der gør, at kortet kan bruges kontaktløst. I denne forbindelse bliver det velkendte logo på Dankortet, som har optrådt i forskellige størrelser på kortet igennem de første 30 år, også ændret.

”Dette nye logo markerer begyndelsen af en ny æra, hvor vi løbende vil tilføre Dankortet ny funktionalitet og muligheder for både forretninger og forbrugere. Flere nye tiltag vil i den kommende tid bringe kortet ind i en mere digital verden, og befæste Dankortets position som Danmarks mest effektive og anvendte betalingsmiddel”, vurderer Mette Grimm Munck, Business Manager for Dankort i Nets.

Det nye logo skal – i større grad end det nuværende - signalere hurtighed og dynamik. Dankortet er en fast del af de fleste voksne danskeres dagligdag. Derfor skal kortets design og funktionalitet også følge med tiden, i takt med at dagligdagen ændrer sig, og Dankortet optræder og anvendes i stadig flere digitale sammenhænge, slutter Nets.