Hvis du benytter e-conomic modulet fra TRIC Solutions og har forbindelsestypen sat til brugernavn og password, så skal du opdatere modulet inden 16. november 2015.

16. november 2015 indfører indfører e-conomic, at der skal tilføjes en nødvendig identifikations-parameter ved forbindelse med brugernavn og password til e-conomics API. Det er understøttet i nyeste modulversion 3.4.0.

Hvis du anvender e-conomic modulet fra TRIC Solutions og har forbindelsestypen sat til brugernavn/password, så skal du opdatere modulet til nyeste version inden 16. november. Ellers vil integrationen ikke fungere fra denne dato.

Har du forbindelsestypen sat til Token-baseret login, som vi altid anbefaler, er du ikke berørt af de nye krav. Vi anbefaler dog altid, at du opdaterer dine moduler. Kun på den måde får du adgang til nyeste funktioner, fejlrettelser mv. Når du har købt moduler hos TRIC Solutions, har du altid adgang til gratis download af nyeste modulversion.

OBS - vedrørende moduler ældre end version 3.0.0

Hvis du opdaterer en e-conomic modulversion ældre end 3.0.0, så skal du være opmærksom på, at der er sket rigtig meget med modulet fra version 2 til 3. Når du opdaterer versioner ældre end 3.0.0, skal integrationen sættes op på ny, og det er en god idé at begynde med at fjerne det gamle modul, inden du installerer det nye.