Vi har i dag lanceret et nyt Magento modul, der nemt og hurtigt kan indsætte Facebook Pixel, uden at du selv skal ned og rode i koden.

Rigtig mange af vores kunder benytter sig af Facebook Pixel til at rapportere konverteringer og hvordan besøgende bruger deres website. 

Vi har med dette Magento modul gjort det nemt selv at indsætte Facebook Pixel, uden at det er påkrævet at man har noget nærmere kendskab til programmering eller viden om hvor det skal placeres i koden.
Kort fortalt, så indsætter modulet automatisk Pixel'en det korrekte sted. Det eneste man skal gøre, er blot at indtaste sit Pixel Id, vælge hvilke sider den skal bruges på og gemme konfigurationen - så er man kørende. 

Udover at modulet er nemt at bruge, så øger det også jeres frihed. Har i brug for at få ændret noget ved jeres Pixel, er det blot at rette det i modulet - så sparer i både tid og penge, end hvis vi skulle gøre det for jer. 

Har i brug for rapportering på andre sider, end dem som er inkluderet i modulet, så kan i altid kontakte os for en nærmere dialog om hvilke muligheder der er.