TRIC Solutions ønsker alle vores kunder en glædelig jul og et godt nytår! Vi glæder os til et nyt og spændende 2013, med massere af nye udfordringer fra både nye såvel som gamle kunder. Kunder som alle er med til at sikre et progressivt og innovativt e-handelsmarked - for det siger vi tak!

NB: Kontoret holder lukket mellem jul og nytår

TRIC Solutions holder lukket fra den 22. december 2012 til den 02. januar 2013

Vi kan se tilbage på 2012 som et yderst produktivt år, præget af betydelig ekspandering, nye udfordrende opgaver og tætte kunderelationer.

Siden 2011 har TRIC Solutions udvidet staben af ansatte med vores nye tekstforfatter Steffen Rohde, hvilket har spillet en afgørende rolle i forbindelse med lancheringen af vores nye website. Men også i forhold til kunderelationer har TRIC oplevet en positiv udvikling. I løbet af året er listen over e-handelspartnere vokset med stor hast, hvilket har budt på nye opgaver som alle er med til at udfordre vores kreative tankegang og innovative tilgang til de altid skiftende e-handelsløsninger. I takt med en voksende kundebase har det været vigtigt for virksomheden at synliggøre vores værdier og mål overfor vores trofaste kunder, hvilket har resulteret i lancheringen af vores nye website. Med et udvidet VIP-univers har vi for alvor understreget at alle vores kunder i allerhøjeste grad danner eksistensgrundlag for vores forretning - uanset størrelse.

Vi ønsker alle vores kunder en god jul og glæder os til et nyt år med massere af nye udfordringer!