Julen kommer inden længe, det er ganske vist. Derfor har drengene fra TRIC lavet en lille julegimmick netop til dig.
Du kan helt gratis få snevejr og hyggelig vinterstemning på din Magento webshop. Vi har udviklet et Magento modul til formålet, og det kan du downloade gratis fra vores shop.

Længes du efter sne og skiføre, så er der godt nyt, for sneen er nemlig kommet tættere på Danmark, skriver TV2 Vejret: “Knap fire timer i bil fra København eller godt og vel tre timer med færgen fra Frederikshavn og en lille køretur - det er alt hvad du behøver for finde det rigtige vintervejr med sne og temperaturer omkring frysepunktet.”

Længes du absolut ikke efter vinter, er det også godt nyt, for det generelt milde efterårsvejr fortsætter over Danmark en tid endnu.

Men julen kommer inden længe, det er ganske vist. Derfor har vi lavet en lille julegimmick til dig. Du kan helt gratis få snevejr og vinterstemning på din Magento webshop!

På vores shop.tric.dk kan du gratis bestille Magento modulet “Let it snow”.

Hvis du vil have hjælp til at installere snevejr på din shop, så kan du tilvælge installation ved bestilling af modulet. Det koster 375,- kr. ekskl. moms.

Modulet kan aktiveres og deaktiveres i backend, og du kan indstille konstant snevejr eller kun lade sneen dale, når det sner i en bestemt by. Naturligvis kan modulet indstilles pr. storeview.

Hent modulet her

- og hør den med Sinatra