En undersøgelse fra Megafon viser at 76 % af internetbrugere, foretrækker selv at vælge hvor pakken fra netbutikken bliver leveret. Alligevel viser nye tal fra FDIH, at flertallet af netbutikker kun giver én leveringsmulighed. TRIC Store tilbyder nogle lette løsninger på problemet!

Post Danmark foretog i samarbejde med Megafon en undersøgelse kaldet E-handel 2012. Undersøgelsen er baseret på 1182 respondenter, som alle er danske internetbrugere i alderen 18+ år.  I undersøgelsen vises det tydeligt, at tendensen er, at kunderne selv vil vælge hvor pakken bliver leveret – eksempelvis på hjemmeadressen, på arbejdspladsen eller på et lokalt afhentningssted. Hele 39 % mente at dette var ”I meget høj grad vigtigt” og 37 % ”I høj grad vigtigt”. Derudover var 18 % af den mening, at det i nogen grad var vigtigt.

Vigtigheden af valgfri og flere leveringsmuligheder

E-handel 2012

E-HANDEL 2012

Leveringsmuligheder er altså en høj incitamentsfaktor for internetbrugere når de handler på nettet, og alligevel er netbutikkerne ikke med på moden.

Ifølge FDIH viser en undersøgelse blandt 114 af deres medlemmer, at størstedelen af netbutikker kun tilbyder en enkelt leveringsmulighed. Dermed vurderer Morten Cramer fra PostMe, at netbutikker mister konverteringer, fordi de ikke giver dem muligheden for at vælge. Og han anbefaler derfor netbutikker til at giver deres kunder flere muligheder for levering.

TRIC Store tilbyder flere let tilgængelige moduler, som kan rette op på problemet for netbutikkerne. Et modul som ’Post Danmark Pacsoft integration’ er en integration mellem din Magento webshop og Post Danmarks Pacsoft. Dette betyder at din netbutik kan tilbyde flere forskellige leveringsmetoder som for eksempel forsendelse til arbejdsplads, med eller uden omdeling eller med lørdagsekspres. Desuden effektiviserer integrationen administrationsarbejdet, idet kundens leveringsadresse overføres helt automatisk, og du slipper for det triste tastearbejde. Et andet modul som kunne udbygge dine leveringsmuligheder er ’GLS Pakke Shop integration’.  Dette modul giver blandt andet dine kunder mulighed for at vælge den nærmeste Pakke Shop som afhentningssted. Pakke Shops findes i butikker over hele landet – eksempelvis i kiosker, supermarkeder, tankstationer og udvalgte Coop butikker. Begge moduler er lette at tilføje i sin webshop, og er klar til brug på kort tid. Besøg eventuelt TRIC Store og læs mere om modulerne.

TRIC Solutions gør udvidelser af din webshop nem og tilgængelig! Følg tendenserne – udvid dine kunders leveringsmuligheder og høst konverteringer.

TRIC Solutions ønsker alle en rigtig glædelig julehandel!