Magento har for nylig udgivet ny sikkerhedspatch. Læs her omkring hvilken betydning den har for dig.

Magento SUPEE 10570 sikkerhedspatch

Magento udgav for en uges tid siden en ny sikkerhedspatch. En del af vores kunder bliver i disse dage opdateret og i den forbindelse får vi en række gentagende spørgsmål. Vi har samlet de mest gængse her. 

Hvad retter patchen?

Patchen retter en række sikkerhedshuller. Fælles for dem alle, er at de er på et meget teoretisk niveau, hvorfor besværliggør den rent praktiske udnyttelse af sikkerhedshullerne.

Har man lyst til at læse de nærmere detaljer, så kan man læse Magento's egne patch notes her

Jeg er blevet patchet, hvad skal jeg gøre?

Da patchen lukker en række sikkerhedshuller af hovedsagligt teoretisk karakter, burde du derfor ikke opleve nogle problemer. Vi har ikke selv set nogle problemer og det er også yderst begrænset hvad communitiet omkring Magento selv er stødt på. 

Vi anbefaler som altid når man er blevet patchet, at man selv tester shoppen igennem og ser om alt virker som forventet, både frontend og backend. 

Der er noget der ikke virker efter jeg er blevet patchet, hvad gør jeg?

Skulle du mod forventning opleve, at der er noget på shoppen som ikke virker efter hensigten efter du er blevet patchet, så tag endelig fat i os. For at lette fejlsøgningen og gøre processen så smertefri som mulig, så bedes du beskrive fejlen og gerne hvordan man kan genskabe den. Suppler gerne op med et screenshot eller to. Jo mere information vi har, desto nemmere og hurtigere kan vi også få udbedret problemet.