I forbindelse med den nye lancering af TRIC.dk er TRIC Store også blevet opgraderet. Vi ønsker at optimeringen af TRIC Solutions når ud til alle aspekter af vores virksomhed, og håber derfor I vil tage godt imod det. Med den nye lancering har vi også udvidet sortimentet på store.TRIC.dk.

TRIC Store

TRIC Store er TRIC Solutions webshop, og er dermed en udvidelse af vores e-handelsbureau. Shoppen indeholder brede moduler/udvidelser og integrationer, som nemt kan inkorporeres i din webshop. Ideen bag TRIC Store er, at vi vil give vores kunder muligheden for at vokse uafhængig af vores hjælp. Løsningerne er nemlig udviklet med henblik på at være nemme at inkorporere i Magento webshops, og med en smule teknisk snilde undgår din virksomhed at betale for vores tid. Derudover opfordrer vi kunder til at bruge TRIC Store som inspirationskilde til hvordan, deres respektive webshop kan udvides eller forbedres.

Overblik

Det nye design er i overensstemmelse med TRIC.dk, og giver derfor et bedre overblik end tidligere. I banneret øverst ses de forskellige kategorier indenfor forretningsunderstøttende moduler og integrationer: administrative værktøjer, brugeroplevelse, salgsmotivation og eksterne tjenester. Hvis du sidder og tænker at én af kategorierne kunne være tiltrængt hos dig, minder vi dig om, at et besøg til store.TRIC.dk ganske gratis.

Nye muligheder

I forbindelse med den nye lancering har vi udvidet udvalget af moduler. Vores eksisterende moduler, som eksempelvis ’Post Danmark Pacsoft integration’ og ’E-conomic integration’, er selvfølgelig stadig at finde i shoppen, men moduler som ’Find nærmeste butik’, ’Betaling ved afhentning’ og ’Nem ordrebehandling’ er nye tilføjelser, og er nu lettilgængelig for dig og din webshop. TRIC Store har flere nye moduler klar, og vi vil løbende udvikle nye moduler for at forbedre dine muligheder!