TRIC Solutions lancerer ny dansk oversættelsespakke inklusive de nye e-mailskabeloner til Magento 1.9.

Vi har gennem den sidste tid arbejdet på at opdatere og forbedre den danske sprogpakke til ver. 1.9, og nu har vi endelig fået den lagt ud til jer.

Sprogpakken indeholder bl.a. også alle de nye mailskabeloner på dansk. De fleste oversættelser er lavet “on-the-fly” når vi er stødt på dem, for netop at lave den bedste og mest sigende danske tekst hertil.

Det har desværre ikke været muligt at overtage den nuværende oversættelsespakke og bare opdatere denne, da Magento ikke kan/vil overdrage moduler fra én konto til en anden. Derfor er man nødsaget til at afinstallere den gamle, inden man lægger den nye på, såfremt man selvfølgelig gør det via sin Connect Manager.

Hvis du vil installere den via din Connect Manager, bør du indtil videre bruge denne extension key for at få den korrekte version:
http://connect20.magentocommerce.com/…/Danish_Language_Pack…

Vi forsøger at holde sprogpakken opdateret hen ad vejen, og har også en oversættelsespakke til Magento 2 undervejs. Men hvis du har forslag til ændringer eller tilføjelser, er du mere end velkommen til at sende dem til support@tric.dk.