Markedets bedste modul til integration mellem Magento webshops og Post Danmarks Pacsoft online er nu frigivet i version 1.7.6.

Vi lytter til de hundredvis af tilfredse kunder, der benytter Pacsoft modulet fra TRIC Solutions, samler forslag sammen og implementerer løbende nye ting. Det betyder, at denne nye modulversion blandt meget andet understøtter Post Danmarks "Last Mile" service, multiselect af lande i fragtsatser og AHT One Step Checkout.

Det har været et ønske fra brugerne at kunne styre, om kunderne skal kunne gennemføre bestilling uden at have valgt afhentningssted, hvis denne leveringsform benyttes. Det er nu muligt i Pacsoft modulet, hvor du kan indstille, om "Vælg afhentningssted" skal være obligatorisk. Hvis feltet ikke er obligatorisk, og kunden glemmer at vælge afhentningssted, vil modulet vælge "levering uden omddeling", hvor Post Danmark så vælger det nærmeste afhentningssted for kunden.

Med den nye version af Pacsoft modulet har du mulighed for at benytte Post Danmarks service "Last Mile", der anvendes ved levering af fødevarer.

Det har også været et ønske fra brugere af modulet at kunne vælge flere lande ved opsætning af fragtsatser. Det er nyttigt, hvis du har samme fragtpriser og øvrige betingelser for flere lande. Så kan du nøjes med at oprette én fragtsats og lade den gælde for flere lande. Det er nu muligt med Pacsoft modulet.

I version 1.7.6 er den responsive visning forbedret i forhold til flere enheder, og modulet understøtter nu også AHT One Step Checkout.

Mere om Pacsoft modulet