Google Chrome lukker for Java, og labeludskrift fra Pacsoft Online via Chrome browseren vil derfor ikke fungere efter 1. september 2015. Se løsning

Google har for nogen tid siden meddelt, at de den 1. september 2015 releaser en ny version af browseren Chrome, hvor Java ikke længere understøttes. Dette medfører, at det udskriftsplugin, Unifaun OnlinePrinter, der benyttes i Pacsoft Online, ikke længere vil fungere. Dermed vil man ikke kunne udskrive Pacsoftlabels via Chrome efter 1. september.

Selv om Unifaun 1. juli skrev, at de har dette som højeste prioritet og arbejder på en løsning, så når de ikke i mål inden 1. september. Unifaun anbefaler derfor, at man skifter browser til Firefox eller Internet Explorer i forbindelse med labeludskrift. Dette er i følge Unifaun samme anbefaling Oracle, virksomheden der ejer Java, anbefaler.

Kunder, som anvender TRIC Solutions Pacsoft modul til Magento, er også omfattet. Labeludskrift vil ikke fungere via Chrome efter 1. september med nuværende printfunktion i Pacsoft Online. Anvend derfor en anden browser i forbindelse med labeludskrift. Firefox vil være et godt alternativ.