Post Danmark forbedrer support og indfører abonnement på Pacsoft Online.

Vi summerer op:

Post Danmark har i dag orienteret sine Pacsoft Online kunder om, at Post Danmark pr. 15. marts 2015 flytter support af Pacsoft integrationsløsninger fra deres egen kundeservice til Unifaun, som er ejer og udvikler af systemet.
 
Dette skulle ifølge Post Danmark give en hurtig, direkte og yderst kvalificeret support.

Hidtil har det været gratis at integrere sin webshop med Pacsoft Online (fx via Pacsoft modulet fra TRIC), men fra 15. marts skal man tegne abonnement. For integration med Magento webshop er der tale om et XML-posting abonnement til 49 kr. pr. måned, oplyser Post Danmark i dag til TRIC.

Forskellen og fordelen bliver så, at support og kontakt går direkte til Unifaun og man undgår Post Danmark som mellemled. Det skulle give bedre support og hurtigere oplysning om nye produkter og ændringer i Pacsoft systemet, oplyser Post Danmark.

Hvis man ikke tegner abonnementet, vil muligheden for integration blive lukke ned på kontoen. Man vil fortsat have adgang til sin Pacsoft Online konto via hjemmesiden, men skal så taste data ind for at kunne udskrive labels. Vil man fortsætte som hidtil, skal man derfor tegne abonnement inden 15. marts.

Kontaktoplysninger mv. findes i det brev, som Post Danmark har sendt ud.