Trods tidligere udmeldninger fra Post Danmark om et endeligt skift til Pacsoft pr. 01-11-2012, lader det nu til at udsigterne bliver forlænget. Hos Post Danmark lyder det: "Vi har endnu ikke overblik over, hvornår hvilke brugere skal skifte system, men lover at give besked i god tid før, det sker".

Da Post Danmark tidligere på året annonceret skiftet fra Webpack til Pacsoft, lød de første meldinger på en total overgang pr. 01-11-2012. Det lader dog til at overgangen lader vente på sig, idet det fremgår fra Post Danmarks eget website at de endnu ikke har overblik over hvornår samtlige brugere vil blive skiftet til det nye systsem.

Dette betyder at kunder som endnu ikke er blevet skiftet over, må væbne sig med tålmodighed. Har du/I tidligere anvendt vores Webpack-modul, anbefaler vi at man udnytter ventetiden til at udføre den administrative opsætning af det nye Pacsoft-modul, så man således er klar når skiftet finder sted. Er der tvivl om hvorledes den korrekte opsætning foretages, henviser vi til vores videoguide.

Endnu ikke Pacsoft klar?

Ejer du endnu ikke et Pacsoft-modul kan det anskaffes i vores extension store - store.tric.dk