PostNord har lanceret en ny service, nemlig FlexChange. Servicen minder om Modtagerflex, men hvor førstnævnte er en fast aftale om hvor pakken skal stilles, giver FlexChange langt mere fleksibilitet.

Med FlexChange kan man fra gang til gang bestemme om pakken med hjemmelevering skal stilles et aftalt sted på adressen, eller om den skal leveres hos naboen.

FlexChange SMS

 

FlexChange fungerer ved at man som modtager får tilsendt en engangsfuldmagt på sms/e-mail når pakken er undervejs (se ovenstående billede), hvor man via et link angiver hvor pakken med hjemmelevering skal stilles. Vælger man ikke at reagere, vil pakken blive leveret som normalt (inkl. afhentning på posthuset hvis man ikke er hjemme).

Fordelen ved FlexChange er at man netop fra gang til gang kan bestemme hvor pakken skal stilles, helt op til leveringstidspunktet. Så dit hundemad kan fx stilles på trappen, mens din nye computer kan stilles i garagen eller leveres hos naboen.

FlexChange leveringsmuligheder

Er du ikke hjemme i dagtimerne og vil du gerne slippe for en tur på posthuset for at hente din pakke, så er FlexChange noget for dig.

Sidder du derude som webshop-ejer, og ønsker at give kunden oplevelsen af FlexChange,, så skal du huske at indsamle kundens telefonnummer og e-mail ved check-out, da de ellers ikke vil have mulighed for at benytte sig af FlexChange.