TRIC Pacsoft modulet til integration mellem Magento webshop og Pacsoft Online er nu ude i version 1.7.0, der både giver responsiv visning og aktuelle åbningstider på det valgte afhentningssted. Køb modulet på store.tric.dk eller log på din konto og download gratis opdatering, hvis du allerede har licens til modulet.

Magento-udviklerne hos TRIC Solutions har endnu en gang givet Pacsoft modulet en overhaling. Front-end funktionen til valg af Post Danmarks afhentningssteder fremstår nu med responsiv visning af afhentningssteder, og for hvert enkelt afhentningssted vises aktuelle åbningstider.

Pacsoft modulet henter automatisk de tilgængelige afhentningssteder og tilhørende åbningstider hos Post Danmark, så din webshop altid viser nyeste tilgængelige data - uden at du skal bekymre dig om opdatering.

Hvis du tidligere har købt TRIC Pacsoft modulet, kan du naturligvis som altid downloade gratis opdatering via din konto på store.tric.dk.

Er du ny kunde, så er det ganske enkelt at købe Pacsoft modulet på store.tric.dk, så du kan få din Magento webshop integreret med Pacsoft Online og lette det daglige arbejde med udskrivning af pakkelabels.

Har du spørgsmål, så kontakt os på support@tric.dk eller eller tlf. 77 34 40 40.