Hos TRIC Solutions tror vi på ærlighed og gennemskuelighed. Derfor lancerer vi en helt ny hjemmeside der giver et klart billede af os som virksomhed, og hvad vi kan udrette for dig! Men her stopper det ikke; vi har også tilføjet VIP-adgang til ære for vores fantastiske kunder.

TRIC Solutions ændrer design-linje

TRIC Solutions har ændret sit design, og vi er overbeviste om at det vil give dig et bedre overblik. Vi har længe ønsket at få optimeret vores platform til fordel for vores kunder, og har nu realiseret dette ønske. Hjemmesiden er til for dig som kunde, og vi håber at du vil bruge muligheden til at lære mere om os.

På den nye platform bliver vi som virksomhed mere gennemskuelig end nogensinde før. Vi åbner op for vores verden, og giver et indblik i hvordan vi har løst specifikke cases; hvad problemerne var, hvilke løsninger vi brugte og hvilke tilføjelse vi kom med. Derudover har vi søgt at definere hvad vi kan tilbyde dig som kunde i vores helt nye afsnit om ydelser. I ydelser fortæller vi om de forskellige aspekter af at oprette en webshop, og vi forklarer hvad vi som leverandør kan gøre for dig gennem hele processen.

Trygge kunder

Vi ved hvor vigtig et tillidsforhold mellem kunde og leverandør er i denne branche, og vi håber at vores nye platform kan hjælpe et stærkere forhold på vej.

Men udover mere gennemskuelighed, har TRIC Solutions lanceret VIP-adgang. Vi kalder det TRIC VIP, og det er skabt til vores kunder. TRIC VIP platformen giver nemlig vores kunder en oversigt og kontrol over deres supportaftaler hos os. På platformen kan man b.la. administrere supportaftalen, se supportaftalens status og nemt oprette supportsager som vi skal tage os af.

Vi værdsætter vores kunder, og forsøger derfor hele tiden at styrke vores kunderelationer. TRIC VIP er et af vores forsøg på at forbedre kunderelationer; vi håber nemlig at platformen vil genere mere effektiv samarbejde, og skabe mere tryghed hos vores kunder.