Vigtig info til dig som benytter vores Pacsoft modul. Pr. 01/10-2018 udfases MyPack Collect med omdeling (P19DK + DLV). Læs her hvad du skal gøre.

Unifaun har for nyligt meldt ud, at de pr. 01/10-2018 udfaser MyPack Collect med omdeling (P19DK + DLV / DLVFLEX) og erstatter denne med MyPack Home (PDK17).

Når man laver en MyPack Collect med omdeling, booker man reelt set en MyPack Home ind. Da de to services gør det samme, har man derfor valgt at udfase den ene.

Vi har netop udgivet en opdatering af vores Pacsoft modul, der retter dette. I den nye version (version 3.0.0) er det ikke længere muligt at tilvælge DLV / DLVFLEX som tillægstjenester til MyPack Collect. 
Har man allerede eksisterende fragtsatser der benytter sig af denne kombination, vil de automatisk blive konverteret til MyPack Home (PDK17), når man opdaterer modulet.  

Benytter man sig af MyPack Collect med omdeling, er det derfor vigtigt at man enten får ændret sine fragtsatser eller alternativt opdateret modulet. Dette skal ske inden d. 01/10-2018, da det fra den dato ikke længere vil være muligt at booke MyPack Collect med omdeling. 

Husk, at du som kunde hos TRIC Solutions, altid kan hente seneste version af dine købte magento-moduler via din kundekonto på shoppen. 

Har du brug for hjælp til at få opdateret dit Pacsoft-modul, så hjælper vi også gerne med dette

Har du spørgsmål til ovenstående, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Send os en mail på support@tric.dk eller giv os et kald på 77 34 40 40.