Tracking-information er ikke længere muligt i ældre versioner af Pacsoft-modulet, så sørg for at opdatere til version 1.9.9.1, for at få denne funktionalitet igen.

Grundet ændringer i Post Danmarks tracking-service, er det ikke længere muligt at linke direkte til deres Track & Trace side med en automatisk søgning på et forsendelsesnummer (dvs. man skal manuelt indtast sit pakkenummer). Til gengæld er det stadig muligt at tracke forsendelser via deres API.

Det betyder desværre at den nuværende tracking-funktionalitet i ældre versioner af Pacsoft-modulet ikke længere virker efter den ønskede hensigt, med at give kunden direkte besked uden at skulle indtaste sit pakkenummer.

Men - vi har i den seneste version af Pacsoft-modulet implementeret tracking via deres API, som fungerer således:

  • Du får en ny side på din webshop, som ligger på dinside.dk/pacsoft/track/package

  • Her findes en formular, hvor du kan indtaste et forsendelsesnummer, og få tracking-informationerne

  • Alle tracking-links i administrationen og e-mails linker nu i stedet til denne nye side, og inkludere en parameter der automatisk udfylder formen og søger

  • Denne side kan du også henvise dine kunder til, når de skal følge deres pakke

Hent den seneste version af Pacsoft

Så hvis du allerede har købt vores Pacsoft-modul, og selv ønsker at installere opdateringen, kan du hente den seneste udgave ved at logge ind på din konto her:

http://store.tric.dk/customer/account/

Ønsker du assistance med at opdatere modulet, kan du købe denne installationspakke, hvor du blot vælger hvilket modul vi skal opdatere samt domænet:

http://store.tric.dk/professionel-installation.html