Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Levering giver konvertering. Leveringsmulighederne er en essentiel del af den service, som dine webshopkunder forventer af dig. Kunderne er i langt højere grad tilfredse, hvis du tilbyder dem forskellige leveringsmuligheder. Post Danmark har udvidet deres leveringsservice, og TRIC Solutions’ Pacsoft modul giver dine kunder alle fordelene. 

Levering giver konvertering

Ifølge undersøgelsen ”E-HANDEL 2012” foretrækker hele 76% af danske internetbrugere selv at vælge, hvor deres produkter bliver leveret. Undersøgelsen blev udført i et samarbejde mellem Post Danmark og MEGAFON, og er baseret på næsten 1200 besvarelser. I illustrationen herunder fremstår kundernes mening om levering meget tydelig – flere leveringsmuligheder er en tilfredsstillende og vigtig del af webshoppens service. I denne forbindelse har Post Danmark valgt at udvide deres leveringsservice, og det giver dig en unik mulighed for at tilfredsstille dine kunder med TRICs Post Danmark Pacsoft integration.

Vigtigheden af valgfri og flere leveringsmuligheder

Vigtigheden af valgfri og flere leveringsmuligheder

E-HANDEL 2012

Ny leveringsform

Post Danmarks nye service giver kunderne muligheden til selv at vælge afhentningssted. Den gamle leveringsservice var begrænset til at få leveret pakken på en adresse eller på et afhentningssted udvalgt af Post Danmark. Adresselevering bliver ofte fravalgt, hvis kunden ikke har mulighed for at være hjemme på leveringstidspunktet. Derfor er muligheden for selv at kunne vælge afhentningssted en betydelig fordel. Fleksibiliteten er nemlig passende for en typisk danskers travle hverdag, som for eksempel afhenter pakken på vejen hjem fra arbejde, og derfor vælger det mest belejlige afhentningssted i forhold til personens rute. Med TRICs Pacsoft modul kan kunderne direkte i bestillingsforløbet vælge mellem de 960 afhentningssteder, hvoraf 170 er tilgængelige døgnet rundt. Derudover er den nye leveringsform billigere end adresselevering, idet kunderne selv afhenter pakken.

Dine kunders nye fordele:
  • Valgfri afhentningssted
  • Landsdækkende afhentning: 960 forskellige afhentningssteder
  • Fordelagtig pris
  • Afhentning hele døgnet: 170 automater (også landsdækkende)
    • Hurtig levering og effektiv afhentning
TRICs Pacsoft modul

TRICs Pacsoft modul er din mulighed for at gøre Post Danmarks leveringsservice en realitet for dine kunder. Pacsoft modulet integrerer din webshop med de mange leveringsmuligheder, som Post Danmark tilbyder. Dvs. at det er Pacsoft modulet, der giver dine kunder muligheden for direkte i bestillingsforløbet at vælge leveringsadresse eller afhentningssted. Modulet hedder ”Post Danmark Pacsoft integration” og kan købes på TRIC Store.

Hvis du allerede er med på noderne, og derfor har integreret TRICs Pacsoft modul i din Magento webshop, skal du opdatere modulet for at tilføje ”valg af afhentningssted” i dit bestillingsforløb. Opdateringen kan gratis downloades via TRIC Stores ”Min konto” under menupunktet ”Mine downloadprodukter”. Ønsker du hjælp med opdateringen, er du velkommen til at kontakte TRIC Solutions her.

 

Skab fleksibel levering for dine kunder og nyd godt af resultatet.