GLS modulet fra TRIC Solutions er opdateret til version 1.8.7. Fra og med denne version er det muligt at anvende GLS fragtsatserne i prisregler.

Få nye muligheder med spændende fragtkampagner.

Anvend GLS fragtsatser i Magento prisregler

Med den nye version af GLS-modulet åbner vi for nye muligheder for at sammenknytte de enkelte GLS-fragtsatser med Magentos prisregler.

Som mange andre Magento brugere har du sikkert haft ønske om at kunne lave kampagner på de enkelte fragtsatser eller i særlige ordre/produkt-sammensætninger kunne give fri eller reduceret fragt. Det har tidligere været vanskeligt og i nogle tilfælde umuligt, hvis du baserer din fragtberegning på vægt.

Med version 1.8.7 af GLS modulet fra TRIC kommer vi med spændende nyt i denne sammenhæng.

Med denne modulversion  er muligt at knytte de enkelte GLS fragtsatser sammen med Magentos prisregler. Og det åbner helt nye og spændende muligheder for fragtkampagner.

Magentos prisregler kan som du sikkert ved konfigureres på et væld af måder fra helt simple til meget komplekse. Du kan opsætte regler, der fx kun gælder for udvalgte kundegrupper, produkter, kataloger, produktegenskaber, datointerval osv. 

Ved sammenkoblingen med de enkelte GLS fragtsatser kan du nu opsætte regler, der fx giver fri eller endda reduceret fragt, hvis en kunde køber et bestemt produkt og vælger en given fragtsats. Du kan også på forhånd opsætte fragtkampagner, der skal være gældende i et bestemt datointerval.

Mulighederne er mange. Læs mere om denne spændende nyhed på modulets side og i brugervejledningen, som kan downloades samme sted.

Mere om GLS modulet