Det markedsførende Magento modul fra TRIC Solutions til integration med GLS er nu ude i version 1.8.3. Med det får du blandt andet nye og efterspurgte funktioner som multiselect af lande i fragtsatser, mulighed for returlabels og mailnotifikation til kunderne.

Udviklerne hos TRIC har samlet forskellige kundeønsker sammen og har implementeret disse i nyeste version af GLS-modulet, der nu blandt andet giver mulighed for multiselect af lande i fragtsatserne. Hvis du fx har samme fragtpriser og øvrige betingelser til flere forskellige lande, kan du nøjes med at oprette én fragtsats og lade den gælde for flere lande.

Men den nye modulversion er det også muligt at lave returlabels og benytte GLS' mulighed for mailnotifikation til kunderne.

En anden væsentlig nyhed er, at det nu er muligt at at skrive labels pr. vare. I opsætningen af modulet kan du vælge, om du vil udskrive én label pr. ordre (standard) eller én label pr. vare. Label pr. vare er fx nyttig, hvis du sender tunge varer og tidligere har måtte genudskrive labels for at få flere.

 GLS-modulet til Magento er nu også kompatibelt med AHT One Step Checkout. Samtidig er den responsive visning forbedret i forhold til forskellige enheder.

Mere om GLS-modulet