Magento lancerer ny 1.14.1 version af Enterprise og varsler, at Community udgaven frigives i version 1.9.1 inden længe.

13. november 2014 frigav Magento sin nyeste version af Enterprise-udgaven, der nu hedder 1.14.1. Samtidig annoncerede Magento, at Community-udgaven vil blive frigivet i version 1.9.1 inden for få uger, når de endelige tests er gennemført. 

Magento Enterprise

Blandt mange nyheder lanceres i Enterprise 1.14.1 et nyt “drag-and-drop visual merchandising tool”, som giver mulighed for at se, hvordan en kategoriside vil tage sig ud for kunderne i frontend. Værktøjet kommer også med muligheder for masseoprettelse og massesletning af produkter samt opsætning af regler for automatisk tilføjelse af produkter til kategorier.

Med den nye version har Magento samtidig forbedret det responsive design blandt andet i forbindelse med e-mail templates, så fx ordrebekræftelser og nyhedsbreve kan læses på alle enheder. Det er vigtigt, for Magento fremhæver, at 42 procent af alle e-mails åbnes på mobile enheder.

Enterprice 1.14.1 giver også mulighed for at øge både performance og sikkerhed ved blandt andet at tilføje understøttelse af MySQL 5.6 og PHP 5.5.

Den nye version tilbyder også et nyt supportværktøj, der kan generere en detaljeret fejlrapport. Denne kan være et nyttigt værktøj til at identificere eventuelle fejlkilder.

Magento Community

Også den nye community version 1.9.1 vil komme med nye funktioner, forbedret responsivt standardtemplate, understøttelse af PHP 5.5 og MySQL 5.6 og meget andet. Blandt andet vil den nye version understøtte Google Universal Analytics, som gør det såre simpelt at implementere Google Analytics' nyeste kodeversion i din Magento webshop. 

Hos TRIC vil vi som altid følge op på de nye versioner, så vi kan give dig den bedste rådgivning i forbindelse med eventuel opgradering eller nyinstallation. 

Læs mere om de nye versioner på Magentos blog